Nem lesznek visszatekintések A zöld íjász 6. évadában?

Bár még 2012-ben, A zöld íjász sorozat indulásakor nagyon sokat hozzátettek a sorozat sikeréhez a Lian Yu szigetén játszódó flashbackek, mostanra ez a dramaturgiai elem teljesen értelmét vesztette és csupán repetitív módon támasztják alá Oliver Queen különböző döntéseinek létjogosultságát.

A zöld íjász – Még mindig nem tudjuk kicsoda Prometheus, de tippjeink azért vannak

A Zöld Íjászt alakító Stephen Amell is így látja ezt, de azt sem zárja ki, hogy a következő évadban már visszatekintések helyett előretekintések, ún. flashforwardok lesznek.

“Nyitott vagyok arra, hogy hagyjuk el a flashbackeket és narratív elemként inkább flashforwardokat használjunk. De igazából annak örülnék a legjobban, ha egyiket sem tennénk, mert akkor sokkal több idő jutna a párbeszédekre és a karakterek hátterére…” “… Úgy gondolom a jelenlegi történet a legfontosabb. Még korábban fontos volt, hogy mi történt a múltban, most már inkább csak megtöri a történet folyását. Ezek persze egy nagy történetet mutatnak be, de igazából mindig csak egy évadra tervezünk egy darabkát a múltból…” “… Más sorozatokban már láthattuk, hogy a flashforwardban bemutatták hogyan ér véget majd adott sorozat, de úgy gondolom ez a mi esetünkben egyáltalán nem működne, valami mást kell kitalálni.”

Szólj hozzá