Hír és közéleti magazin

Nem önként távozott, kirúgta a Disney Josh Trank rendezőt

Bár többféle pletykát is hallottunk Josh Trank a 2018-as Star Wars antológia-filmből való kiszállására vonatkozólag, az igazság egyelőre hétpecsétes titok, az biztos, hogy nem az új A fantasztikus négyes rendezője készíti majd el a filmet.

josh_trank

Bár Trank közleményében nem indokolta a távozása pontos okát, a Movieweb szerint azért nem jelent meg már az anaheimi Star Wars Celebrationön sem, mert a Disney már akkor javában kereste helyére az új rendezőt, ugyanis Trank A fantasztikus négyes film forgatásán vállalhatatlan dolgokat művelt.

A 20th Century Fox stúdió egyik név nélkül nyilatkozó munkatársa szerint Josh Trank

– gyakran rendetlen,

– sokszor visszahúzódó természetű,

– amikor komoly döntést kellene hoznia, képtelen világos utasításokat adni a beosztottjainak,

– nem tud értelmesen válaszolni a munkatársai produkcióval kapcsolatos kérdéseire,

– határozatlan,

– szófukar,

és “néha azt sem tudja, milyen rendezvényen van”.

Ezen felül elég hajmeresztő pletykák merültek fel Trankkel kapcsolatban, amik hol komikusak, hol tragikomikusak:

– állítólag kibérelt egy New Orleans-i házat, ahol ottfelejtett egy csapat kiskutyát, akik úgy szétkapták a házat, hogy 100000 dolláros kárt okoztak a tulajdonosnak,

– az utóforgatás idején Josh Trank már annyira nem tudta milyen rendezvényen van, hogy a rendezést a két producernek, Simon Kinbergnek és Hutch Parkernek kellett levezényelnie

– amikor Kinberg és Parker elutazott az X-Men: Apokalipszis forgatására, a vágónak, Stephen E. Rivkinnek kellett beugrania Josh Trank helyett.

Csodálatos történet.