Netes szakácskönyvet indított Hannibal

A pszichopata gasztrozseni Dr. Hannibal Lecter, az AXN saját gyártású sorozatának címszereplője elérkezettnek látta az időt, hogy a magyar ínyencekkel is megossza konyhatitkait. Ennek érdekében szakácsként regisztrált Magyarország legnépszerűbb receptoldalára, a NoSalty.hu-ra, ahol május 12-13-14-én eredeti ?belsőséges? receptekkel, a kannibalizmus titkaival és egy különleges fortéllyal, az agyagban sütés módszerével várja a merész követőket.

Hannibal - Season 2

Dr. Hannibal Lectert (Mads Mikkelsen) kevesen választanák legjobb barátjuknak, hiszen az AXN televíziós csatorna áprilisban visszatért sorozatának főszereplője, a hűvösen elegáns sorozatgyilkos nem sok emberi vonást tud felmutatni. Viszont amikor főz, a karakter megtelik élettel: mesterien elkészített ételeit gondos tálalással és visszafogott büszkeséggel prezentálja vacsoravendégeinek, és eközben már-már szerethetővé válik.

Dr. Lecter konyhaművészete ezért kulcsmotívuma a HANNIBAL című sorozatnak, amely a második évaddal szerdánként 22.00 órakor látható az AXN műsorán. A gasztronómiai szál hitelességén olyan kiemelkedő szakemberek dolgoznak, mint José Andrés sztárszakács vagy Janice Poon ételstylist, aki blogot is vezet a sorozattal kapcsolatos elképesztő munkájáról.

Az AXN és a NoSalty által szervezett Hannibal gasztro napok keretében most ezekből az eredeti konyhatitkokból szemezgethetnek a magyar ínyencek május 12-13-14-én a NoSalty.hu-n, Magyarország piacvezető receptoldalán. Szóba kerülnek a nyers és a sült hús legfinomabb változatai, a belsőségekből (tüdő, szív, máj, vér és agyvelő) készíthető műalkotások, az agyagban sütés már-már elfeledett, ősi módszere és nem utolsósorban a kannibalizmus misztikuma. Hannibal receptjei között vadabbak és szelídebbek, bonyolultabbak és egyszerűbbek is találhatóak, ezért érdemes őket végigböngészni.

Szólj hozzá