A Netflix egy évad után elkaszálta A Baker Street-i vagányok sorozatot

Március 26-án mutatta be a Netflix A Baker Street-i vagányok (The Irregulars) sorozatot, amely egy olyan természetfeletti ügyekben nyomozó tinédzserdetektívek csapatát mutatja be, akik Doktor Watson és Sherlock Holmes megbízásából fejtenek meg rejtélyeket. Bár mi sem voltunk feltétlenül odáig a sorozatért, úgy tűnt, hogy ez egy olyan sorozat, amely azért bőven sikert hozhat a Netflixnek, különösen az Enola Holmes népszerűsége után.

Sherlock, te szemét! – A Baker Street-i vagányok kritika

Ezt megerősíteni látszott egy közelmúltban közzétett riport, amely szerint A Baker Street-i vagányok igencsak nagy érdeklődést váltott ki a nézők körében.  Sajnos úgy tűnik, mégsem eleget, mivel a Netflix nem hozza vissza A Baker Street-i vagányokat a 2. évadra.

A bejelentés nem szolgál részletekkel a törlés okáról, és nehéz megmondani, hogy pontosan mi késztette a Netflixet a döntésre, mivel a streaming-szolgáltatás mostanában elég kiszámíthatatlan módon töröl és rendel be új szezonokat a különböző projektjeiből.

A legvalószínűbb, hogy a sorozat gyártási költségei túl magasak voltak, ahhoz képest, amilyen nézettséget és amilyen sajtót tudott produkálni, de természetesen ez csak találgatás.