Kevin Feige nem zárja ki a Daredevil és más Netflixen feltűnt Marvel karakterek visszatérését

Az egyik kérdés, amely Disney Plus indításakor merült fel sokakban, az, hogy a Marvel eddigi kilenc sorozatában bemutatott szereplők, akik az elmúlt évtizedben a Netflixen vagy az ABC-n voltak láthatók – köztük Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, A SHIELD ügynökei és mások – újraindulhatnak-e a Disney Plus streamingszolgáltatásban.

Nemrég kiderült, hogy már Megtorló és Jessica Jones jogai is visszaszálltak a Netflixtől a Marvelhez, így minden akadály elhárult az elől, hogy a karakterek a Disney Plus felületén is bemutatkozzanak. Ráadásul egyre hangosabban dübörög az a szóbeszéd, hogy Luke Cage és Vasököl közös sorozatban tér vissza a Disney Plus felületén.

A bevezetőben feltett kérdést tegnap feltették a Marvel Studios kreatív vezérigazgatójának, Kevin Feige-nek is a Televízió Kritikusok Szövetsége (TCA) bemutatóján, aki nem zárta ki, hogy ezek a szereplők a Disney Plus felületén is bemutatkozzanak.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei
A S.H.I.E.L.D. ügynökei @ABC Studios

“Azt hiszem, valószínűleg meg tudnánk csinálni” – válaszolta Feige, amikor a Netflix / ABC karakterek potenciális visszatéréséről kérdezték. “Azt hiszem, sok ilyen projekt visszakerül hozzánk. Az interneten mindig vannak pletykák a visszatérő dolgokról, néha ez igaz, néha nem, és bár nem vagyok egészen biztos a pontos szerződésekben. de talán egyszer sor kerülhet rá.

A Disney Plus létrehozásával (és a Marvel Studios megbízásával a tartalom előállítására a Disney Plus számára) az összes Marvel-termék Kevin Feige felügyelete alá került, a Marvel Television lényegében leállt és Netflix összes Marvel-projektjét törölték.

Más szóval, bár eddig Feige sokkal inkább a Marvel Filmes Univerzum (MCU) építésére koncentrált, és kevésbé foglalkozott a tévéműsorokkal, a Disney Plus megjelenésével erre is felhatalmazást és lehetőséget kapott.