Nézd meg a Filmsoron a ‘Törésvonal’ világpremierjét

Június 4-én érkezik a mozikba Dwayne Johnson látványos, 3D-s akciófilmje, a Törésvonal (San Andreas), melynek ma este tartják a világpremierjét Londonban, ahol részt vesznek a film szereplői és készítői. Az eseményt különleges módon ezúttal lehetséges lesz élőben követni a Filmsoron is a Warner Bros. és az Intercom jóvoltából. A közvetítés este hét és nyolc óra között várható, addig nézzétek meg a filmhez kiadott legújabb előzetest.

Ennek a különleges közvetítésnek köszönhetően te is tanúja lehetsz, ahogy Dwayne ?The Rock? Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino és Brad Peyton rendező valamint a meghívott hírességek végigsétálnak a vörös szőnyegen. Természetesen rövid interjúk és bejátszások színesítik a nagy eseményt, valamint a közvetítés alatt eddig sosem látott filmrészletek is láthatóak lesznek.

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.

Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok?

A 100 millió dolláros költségvetésű filmet az Utazás a rejtélyes szigetre rendezője készítette, hőse Dwayne Johnson, de az igazi főszereplő a meghökkentően hiteles látvány: egy metropolis pusztulásának vérfagyasztó részletei.

Szólj hozzá