Filmek, sorozatok, kultúra

Nicholas Hoult kiszállt a Mission: Impossible 7-8-ból

Úgy tűnik a koronavírus-járványnak más hozományai is vannak a forgatási leállításokon túl.

Szinte az elsők között állt le a Mission: Impossible 7. olaszországi forgatása. Azt továbbra sem tudni, hogy mikor tudják folytatni a felvételeket, de az már biztos, hogy Nicholas Hoult nem lesz ott, pedig nem csak a hetedik, de a nyolcadik lehetetlen küldetésre is szerződése volt.

Hoult lett volna a Mission: Impossible-folytatások egyik rosszfiúja, de állítólag más, meg nem nevezett kötelezettségei miatt nem tudja vállalni, hogy visszatér a forgatásra. Ez jó eséllyel azt jelenti, hogy Hoult jeleneteinek már dobozban kellene lennie és a szerződése nem a felvételekre, hanem egy meghatározott időre, tippre május végéig szól, amit már biztosan nem tudnak tartani.

Hogy mi lehet Hoult elfoglaltsága arról gőzünk sincs, jelenleg ugyanis mindössze a Taylor Sheridan által rendezett Those Who Wish Me Dead thrillerre van leszerződve (ez idén októberben érkezik papíron), mellette pedig a Crossing Swords című animációs sorozatban szinkronizál.

Jó hír azonban, hogy már meg is van utódja, aki nem más, mint a Titánok sorozatban Deathstroke-ot alakító Esai Morales lesz, ezt maga Christopher McQuarrie rendező jelentette be:

View this post on Instagram

We all face the same fate… #MI7MI8

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on

<