Nicki Minaj elég extrém módon jelentette be terhességét

Nicki Minaj amerikai énekesnő anyuka lesz, melyről Instagram oldalán megjelent kismama fotói tanúskodnak. A sztár nem mostanában tudta meg, hogy gyermeket vár, kikerekedett pocakja alapján még idén ősszel megérkezhet a pici.

Nicki tíz hónappal ezelőtt mondta ki az igent gyerekkori barátjának, ma már szerelmének, Kenneth Pettynek.

“Szerelem. Házasság. Várandósság. Túlcsordulva az izgatottságtól és a hálától. Köszönöm mindannyiótoknak a jókívánságokat” – idézi a kismamát a The Guardian.

Tavaly az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy egy időre visszavonul a reflektorfényből és a családalapításra koncentrál, és mint tőle megszokott, kihívó képein is látszik, nem vesztegette az idejét.

Minaj tavaly a Queen Radio műsorában egyszer már bejelentette, hogy kisbabát vár, akkor azonban kiderült, hogy csak poénnak szánta a dolgot, ő legalábbis jót nevetett menedzsere reakcióján. Így hiába pletykálták május óta, hogy Nicki várandós lehet, a rajongók inkább megvárták a szemmel látható bizonyítékot.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Epikus véget ér az 5. évaddal A nagy pénzrablás

A sorozat 5. évadát Dániában, Portugáliában és Spanyolországban forgatták.

Megvan kik lesznek A Dal 2021 zsűritagjai

A Dal 2021 mezőnyének kihirdetéséhez hasonlóan, online sajtótájékoztató során jelentette be a műsor zsűrijének tagjait a közmédia január 15-én.

Tom Cruise robotokkal “védi” a Mission: Impossible 7 forgatását

Hogy a Mission: Impossible hetedik részének forgatását többé ne kelljen félbeszakítani a koronavírus-járvány miatt, Tom Cruise robotokkal biztosítja azt.

Hirdetés