Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Nicki Minaj mellmutogatással gyűjt pénzt óvadékra új klipjében

Zeneileg három forintot nem ér, de a súlyos pénzkötegek, a csilli-villi háttér és Nicki Minaj mindössze pár matricával fedett meztelen teste miatt az internet legfelkapottabb tartalma jelenleg a lenti duett.

Nicki Minaj eddig sem a visszafogott képeiről volt híres az Instagramon, azonban éppen kezdi elérni, hogy az Instagram is 18-as karikát kapjon – legalábbis a legújabb tartalmaival már a jó ízlés határait súrolja, különösen ha figyelembe vesszük, hogy követői között rengeteg a tinédzser.

https://www.instagram.com/p/CBUvvXsJKb7/?utm_source=ig_web_copy_link

A napokban egyébként felreppent az a pletyka, hogy Nicki Minaj várandós, de ezt egyelőre se nem erősítette, se nem cáfolta meg az énekesnő.

A nagy magamutogatás egyébként annak köszönhető, hogy az énekesnő szerepel a botrányhős Tekashi 6ix9ine új, Trollz című videóklipjében, amelynek bevételeiből a George Floyd-tüntetések során letartóztatott emberek óvadékát kívánják kifizetni.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<