Hír és közéleti magazin

Nicolas Cage alakítja Joe Exoticot, a Tigriskirályt

A sorozat showrunnere Dan Lagana lesz, aki korábban az American Vandal című Netflixes áldokumentumfilm-sorozatot készítette.

Minden előzetes várakozást felülmúlt a Netflix Tigrisvilág címet viselő dokusorozata, amelynek középpontjában Joe Exotic, a meleg állatkert tulajdonos és Carole Baskin állatvédő konfliktusa állt.

Nem csoda, hogy szinte mindenki filmre akarja vinni a dolgot, így többek közt a CBS is, amely egy 8 részes sorozatot rendelt be Joe Exotic története alapján.

Ez már önmagában nagy hír, az meg pláne, hogy a főszereplőt Nicolas Cage kelti majd életre, akinek ez lesz az első televíziós szerepe a karrierje során.

A sorozatot a Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild (Joe Exotic: Egy sötét utazás egy megvadult ember világába) című cikk ihlette, ami 2019-ben jelent meg a Texas Monthly nevű lapban.

A sorozat showrunnere Dan Lagana lesz, aki korábban az American Vandal című Netflixes áldokumentumfilm-sorozatot készítette.

A Tigrisvilág márciusban került fel a Netflixre, a Nielsen adatai szerint az első tíz napban 34 millióan látták, amivel még a Stranger Things 2. évadát is maga mögé utasította.

A CBS sorozatával párhuzamosan egyébként készül egy másik sorozat is, ebben Kate McKinnon alakítja majd Joe Exotic ősellenségét Carole Baskint.

Exotic egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy szerinte Brad Pitt lenne az ideális színész az eljátszására, reméljük nem túl csalódott, hogy “csak” Nicolas Cage játssza el őt.