Hír és közéleti magazin

Nicolas Cage Budapesten van!

A színész a saját maga fiktív változatáról szóló filmet forgatja Magyarországon.

Sokan emlékezhetnek arra, a filmtervre, amelyben Nicolas Cage alakítaná Nicolas Caget, hiszen a film arról szólna, hogy a fiktív Nicolas Cage hogyan próbál meg illetve kénytelen leszámolni a mexikói drogkartellel miközben ő valójában csak színészkedni akarna.

A The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című film a Lionsgate forgalmazásában készül, ebben a fiktív Nicolas Cage éppen szerepet kap egy Quentin Tarantino-filmben, de közben kamasz lányával feszültté vált kapcsolatát is kellene valahogy rendeznie. Hatalmas adósságai vannak, és hogy törleszteni tudja őket, fellép egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki nagy rajongójaként egymillió dollárt kínál neki. A CIA azonban arról tájékoztatja, hogy a milliárdos valójában egy kábítószerbáró, aki elraboltatta egy mexikói elnökjelölt lányát. Cage-nek végül nincs más választása, mint hogy együttműködjön az amerikai kormánnyal, hogy valahogy kimásszon a csávából.

Nicolas Cage

A film forgatókönyvét Tom Gormican és Kevin Etten írta, és a rendezői székben is Gormican ül majd, akinek ez lesz a második rendezése a 2014-ben bemutatott Csajkeverők című romantikus vígjáték után. Cage saját Saturn Films produkciós cégén keresztül producere is lesz a készülő filmnek Mike Nilon és Kevin Turen társaságában.

Nicolas Cage mellett a The Mandalorian sorozatból ismert – és abból állítólag már kiszállt – Pedro Pascal, Sharon Horgan és Tiffany Haddish is szerepelni fog a filmben, így még több világsztár feltűnésére számíthatunk Budapest utcáin.

Ha összefut velük feltétlenül küldjön egy fotót a filmsor@filmsor.net email címre!