Nicsak, ki vagyok?: Csonka András szerethető baleknak tartja magát

-

A színész a Nicsak, ki vagyok? című műsorban Csonka András igyekszik leleplezni a maszk mögé bújt sztárokat, ahol néha ő is kap hideget-meleget a többi zsűritagtól. Elárulta, ezt hogyan éli meg.

A második évadban  András is arra keresi a választ a Nicsak, ki vagyok? című műsorban, hogy kiket rejthetnek az álarcok. A sztár a Life.hu-nak elárulta, ez egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy sokan gondolnák, ugyanis előfordul, hogy tényleg még csak ötlete sincs.

Emellett persze a műsorra jellemző, hogy a zsűritagok ugratják egymást, de néha bizony durvább beszólásokat is kapnak a másiktól.

András elárulta, ő jól bírja a kritizálást, amolyan „szerethető baleknak” tartja magát, ahogy fogalmaz.

 

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne közülük essen ki egy férfi versenyző.

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet