Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Visszatér a tévébe a TV2 maszkos műsora, A Nicsak, ki vagyok?

Nagy bejelentésre készül a TV2 a Dancing with the Stars – Mindenki táncol mai adásában és ez a Nicsak, ki vagyok? műsorral kapcsolatos.

Titokzatos bejegyzést tett közzé a TV2, amelyből kiderül, hogy valami nagy bejelentésre készülnek a Dancing with the Stars műsorában.

Mivel a fotón a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada színpada látható, így szinte biztos, hogy a TV2 az Álarcos énekeshez hasonló éneklős műsorral kapcsolatban tesz bejelentést és ha lesz, mi mást jelenthetnének be, mint hogy visszatér a műsor a képernyőre?

“Érdemes lesz nézni ma este a Dancing with the Stars műsorát, ugyanis egy nagy bejelentéssel készülünk” – írták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdemes lesz nézni ma este a Dancing with the Stars műsorát, ugyanis egy nagy bejelentéssel készülünk! 🤩🎭🔎 #nicsakkivagyok #tv2

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés,

A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada idén februártól áprilisig volt látható a TV2-n. 

A TV2 műsorában az Álarcos énekeshez hasonlóan híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat jelmezekben adtak elő produkciókat és csak akkor leplezték le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesett a műsorból.

A két műsor között a legnagyobb különbség az, hogy a TV2 műsorában minden adásban 3 leleplezés történik, illetve hogy az Álarcos énekessel ellentétben élőben sugározták az adást.

Nicsak ki vagyok a rejtelyek szinpada

A TV2-nek remek nézettséget hozott tavasszal a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, hiszen végig 8-900 000 néző követte az eseményeket, sőt még egy szuperdöntőt is rendeztek áprilisban, amire több mint 1 millió néző volt kíváncsi.

<