Hír és közéleti magazin

No Limit – Luc Besson sorozata az AXN-en

Újabb csúcsminőségű európai sorozattal kezdi a jövő évet az AXN. A francia kultuszrendező, Az ötödik elem és a Taxi filmek alkotója, Luc Besson első tévésorozata a No Limit című széria, amelyben egy halálraítélt titkos ügynök csatlakozik egy illegális alakulathoz, amely a szervezett bűnözés ellen harcol.

Újabb csúcsminőségű európai sorozattal kezdi a jövő évet az AXN. A francia kultuszrendező, Az ötödik elem és a Taxi filmek alkotója, Luc Besson első tévésorozata a No Limit című széria, amelyben egy halálraítélt titkos ügynök csatlakozik egy illegális alakulathoz, amely a szervezett bűnözés ellen harcol. Országos premier 2014. január 13-án, 21.00 órakor.

No Limit_

Luc Besson, a modern francia kultuszfilm megteremtője sokáig vonakodott a televíziózás világától. Azután 2012-ben mégis úgy döntött, hogy elkészít egy sorozatot, amely teljesen ellentmond a bejáratott francia televíziós sémáknak és meglepi a nézőt. Az alapkoncepció egy apa-lánya történet sok akcióval, humorral és érzelemmel.

Vincent Liberati (Vincent Elbaz sokat dicsért alakítása) titkos ügynöknél agydaganatot diagnosztizálnak, ami gyakorlatilag halálra ítéli a férfit. Állását feladva hazaköltözik a Marseille-be, hogy a hátralévő időt kamasz lányával, Lolával (Sarah Brannens) és volt feleségével, Alexandrával (Hél?ne Seuzaret) tölthesse, akivel kapcsolatos érzésein a válás óta még nem sikerült túllépnie. A helyzet már nem is lehetne ennél kilátástalanabb, amikor Vincent kap egy utolsó lehetőséget: részt vehet egy kísérleti stádiumban lévő gyógykezelésben, ha csatlakozik a Hydra nevű önjelölt igazságosztó szervezethez. A rosszarcú titkos társaság ?a cél szentesíti az eszközt? elv alapján a marseille-i szervezett bűnözés felszámolását tűzte ki célul.

?A ?Taxi-életérzés?, némi Nikita beütéssel fűszerezve és nyakon öntve a Yamakasi stílusával.? ? jellemezte a sorozatot a Le Monde, amely Franciaországban 7,1 millió nézőt ültetett a televízió elé. A sorozat sikerét mutatja, hogy már két évad is elkészült belőle 2012-ben, most pedig már a 3. évadot forgatják. Az AXN képernyőjén országos premierként 2014. január 13-án, 21.00 órakor mutatkozik be az első évad, amely hat darab hihetetlenül izgalmas részből áll.