Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Női főszereplővel lesz sorozat a KUNG FU-ból és a RENDES FICKÓK-ból

Úgy tűnik a következő televízió évad is a nosztalgiáról szól majd, legalábbis két erre a faktorra játszó sorozattal bővült a Fox kínálata.

A feltámasztásokban egyébként is élen járó Fox az 1972 és 1975 futó Kung Fu című sorozatot porolná le, amelyben a néhai David Carradine alakította a Caine nevű főhőst. Az új változat főhőse egy Lucy Chang nevű nő lesz majd, aki Cainhe-hez hasonlóan segíti majd a rendőrség munkáját és eközben igyekszik megtalálni a saját gyermekét. A Kung Fu az ’50-es évek Amerikájában játszódik majd – számolt be róla a Deadline. A sorozat pilot epizódját már meg is rendelte a stúdió, Greg Berlanti executive producer felügyeletével, aki olyan sorozatokon dolgozott, mint A zöld íjász, a Flash – A villám vagy a Supergirl.

A másik Fox által pátyolgatott projekt a Rendes fickók (The Nice Guys) női változata lesz, amely valószínűsíthetően Rendes csajok (The Nice Girls) címen érkezik majd Joel Silver produceri felügyelete mellett. Az eredetileg Shane Black által filmre vitt történet főhősei a filmben Ryan Gosling és Russel Crowe által életre keltett “magánnyomozók” alteregói lesznek, de egyelőre semmi mást nem tudni a történetről.

 

<