Női Marvel-hősökről szóló sorozat jön az ABC-re

-

Allan Heinberg a Wonder Woman forgatókönyvírója, immáron a Marvelnek dolgozik. Az író a Deadline jelentése szerint egy olyan sorozaton dolgozik a Marvel Televisionnek, amely a Marvel női szuperhőseit vonultatja majd fel.

Miközben a Marvel Studios Loki és Skarlát boszorkány minisorozatokat tervez bemutatni a Disney hamarosan induló streaming szolgáltatásában, addig a Marvel Television is újabb produkciókon dolgozik, amivel nyilvánvalóvá vált, hogy egyik nem fogja kizárni a másikat, vagyis a streamingszolgáltatás mellett más területeken is tovább terjeszkedik a stúdió. Persze még mondjuk a Daredevilnek otthont Netflix nem Disney tulajdon, addig az ABC a  Marvel jogokat is tulajdonló Disney kezében van.

Na de a lényeg, hogy új sorozat érkezik, amely a második vonalban munkálkodó női szuperhősöket mutat majd be, bár ha a csatorna legutóbbi szuperhősös próbálkozásához, az Inhumanshoz hasonló pocsék sorozatot kapunk, akkor nyugodtan tartsák csak a dobozban a tervet.

Heinberg egyébként nem először dolgozik az ABC-nek, korábban a szintén női főszereplős Grace klinika és Botrány sorozaton dolgozott a csatornának, de a Narancsvidék, a Szex és New York és a Szívek szállodája is ott van az önéletrajzában.

Az ABC csatorna elsősorban a női nézők megnyerésére fókuszál, de náluk fut a jövőre búcsúzó SHIELD ügynökei sorozat is, sőt itt élt meg 2 évadot az Agent Carter, amely Amerika Kapitány szerelmének történetét, Peggy Carter kalandjait mutatta be.

Kapcsolódó

A WandaVision sztárja nővéreiről inspirálódik

A 31 éves színésznő hiába élt évekig nővérei árnyékában, mára már bőven túlragyogta őket a Skarlát boszorkány megformálásával.

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

Brie Larson konditermet épített otthon, hogy kigyúrja magát a Marvel Kapitány 2-re

Gal Gadothoz hasonlóan ő is brutális edzésekkel készül a szerepére, sőt még a saját otthonában is kialakított egy edzőtermet.

Most a címlapon

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Sorozat lesz a Dungeons & Dragons-ból is

Az Entertainment One (eOne) leszerződtette Derek Kolstad írót, hogy a Dungeons & Dragons világában játszódó sorozaton dolgozzon.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet