Norman hátat fordított a valóságnak a Bates Motel 5. évadában

Spoileres

Végre visszatért a Bates Motel az 5. évaddal, ami sajnos az utolsó is lesz egyben, ezért is illik majd nagyon kiélveznünk, amit az A&E Network sorozatában láthatunk. És bizony nem lesz egyszerű az évad, ez már az első rész után tisztán látszik.

Bates Motel Norma

Norman felkel, megcirógatja kicsit régen halott kutyusát, majd a szépen megterített konyhaasztalhoz ül, hogy elfogyassza a reggelijét imádott anyjával. Nem, ez nem egy flashback, nagyjából másfél évet ugrottunk előre az időben Norma halála óta, de Normannek azóta sem igazán sikerült feldolgoznia a valóságot.

Norman most már majdnem teljesen az a fickó, aminek a Psychoban megismerte az egész világ. A devianciája fullra eluralkodott rajta, minden közösség felé való lépését meggátolja az anyja, vagyis a másik énje. És ezzel együtt egyre éhesebb.

bates-motel-season-5-episode-1-review-dark-paradise

És miközben újra meg újra ugyanazt a napot éli ismét felbukkan egy végzet asszonya, amelyben ismét egyszerre csillanhat fel benne az anyja iránt érzett elfojtott szexualitása, szóval az egyszer biztos, hogy az Isabelle McNally által alakított Madelaine-nak sem jósolunk hosszú életet, most hogy megismerkedett Normannel.

Eközben Dylan és Emma teljesen új életet kezdtek, de ott meg Caleb felbukkanása okozhat némi családi konfliktust, sőt még valami annál is komolyabbat, hiszen a Bates Motel nem az a “boldog vég” típusú széria…

Romero sheriff pedig alig várja a szabadulást, de azért két bicepszezés között keményen munkálkodik azon, hogy kiiktassa Normant…

Szólj hozzá