NOS4A2 – Így öregszik 100 évet Zachary Quinto percek alatt

Az AMC „NOS4A2” című sorozatában Zachary Quinto alakítja Charlie Manx-t, a gyermekek lelkével táplálkozó szörnyeteget. Ahhoz, hogy 135 éves gonosztevővé változzon, a színész nagyjából négy órát töltött egy Oscar-díjas maszkmester székében. Egy time-lapse videóban bepillanthatunk a folyamatba, illetve egy másik összeállításban az alkotók beszélnek a sorozat készítéséről.

Amikor a 135 éves Charlie Manx-ként vettek fel jeleneteket Zachary Quintóval, a színésznek minden reggel meg kellett borotválkoznia, ráadásul a fejét is le kellett borotválnia, mielőtt munkába indult, majd egy közel négyórás procedúra várt rá a maszkmesterekkel. A NOS4A2 forgatásakor a színész 41 éves volt, így a tökéletes átalakuláshoz rengeteg szilikonra, sminkre és egyéb kellékre volt szükség:

Nem volt rossz kezekben a színész, a maszkot az Oscar-díjas Joel Harlow és csapata készítette. 2010-ben azért a Star Trekért kapta a szobrot, amelyben szintén játszik Quinto, ő alakítja Spock kapitányt. Harlow ráadásul barátságban van a NOS4A2 világát megalkotó Joe Hillel, így ha elakadt volna a munkában, tudott volna kihez fordulni segítségért. Úgy tűnik, Manx épp elég ijesztőre sikerült.

Akinek mindez nem volna elegendő, bepillanthat a kulisszák mögé is egy másik videóban, amelyben az alkotók beszélnek a sorozatról: a NOS4A2 című regény írója, Joe Hill, Jami O’Brien executive producer és showrunner, illetve egy másik executive producer, Tom Brady. A szereplők közül pedig Ashleigh Cummings (Vic McQueen) és Zachary Quinto szólal meg.

Szólj hozzá