Novák Zalán: Ambrus sokkal jobb ember, mint gondolják

A Farm VIP piros csapatán belül elindult a klikkesedés a fiúk között. Ambrus Attila Novák Zalánnal találta meg a közös hangot, míg egy régi barátságból fakadóan Kiskeró Závodi Marcival beszéli ki a történéseket, Az Exatlon Hungary egykori játékosa a Viszkishez fűződő kapcsolatáról mesélt a Ripostnak és egészen más fényben tünteti fel őt, mint amit a nézők láthattak eddig.

„A műsor elejétől fogva Attila és én vagyunk azok, akik a terhek nagy részét cipeljük a vállunkon. A farmon ő volt az én bajtársam és én az övé, hiszen mi keltünk fel hajnalban az állatokhoz, míg a többiek durmoltak” – mondta a Ripostnak Zalán, aki sokat tanult az idősebb és tapasztaltabb Ambrus Attilától.

Forrás: Ripost

„Attila sok mindent megélt az elmúlt évtizedekben és számomra természetes volt, hogy őt figyelem a játék során, hiszen hasonló körülmények között élt gyermekkorában és van tapasztalata az állatokkal és úgy általában egy farmmal. A játék során próbáltam őt figyelni és tőle ellesni a fortélyokat. Sosem arra figyeltem, hogy miként mondja a dolgokat, inkább azt, hogy mit mond” – fejtette ki Zalán, aki a forgatások után is szoros kapcsolatban marad a Viszkissel.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart