Filmek, sorozatok, kultúra

Nyereményjáték: Alma & Hagyma a Cartoon Networkön

Az új sorozat, amely a Cartoon Network Művészeti Programjának részeként jött létre, Alma és Hagyma, a szülővárosát elhagyó és a nagyvárosi forgatagba költözött két jó barát kalandjait követi nyomon. George Gendi, a rajzfilm alkotója Egyiptomban született és Angliában nőtt fel, rajzfilmes első lépéseit a bátyja által írt hóbortos, gyerekeknek írt színdarabjai ihlették.

Alma és a Hagyma két jó barát, a Cartoon Network Alma & Hagyma című rajzfilmsorozatának két névadó figurája. A limitált számú epizódból álló sorozat új epizódjai Magyarországon június 29-től láthatók. A vadonatúj szórakoztató sorozat, amely a Cartoon Network Művészeti Programjának keretében készült, a vidéki otthonukból a nagyvárosba költözött barátok kalandjait mutatja be.

Alma ellenállhatatlan lelkesedése, Hagyma különös képzelőereje vidám kalamajkákba keveri a barátokat, szemüvegükön keresztül sajátos megvilágításban láthatjuk a nagyvárosi modern életet. Alma és Hagyma számára a városi élet egy új világ, a városlakók számára pedig ők jelentik az újdonságot. Ismeretlennek, zavarba ejtőnek találják a várost, de töretlen lelkesedésükkel, és antropomorf ételfigura barátaikkal, mint Hotdog, Citromcsepp, Palacsinta és sokan mások, az örökké nyüzsgő és örök optimista Alma és Hagyma számtalan kalandot él át.

Az Alma & Hagyma alkotója az egyiptomi születésű, Angliában nevelkedett George Gendi, a Cartoon Network Studios vezető művésze. Csakúgy, mint az Emmy-díjas, a kritikusok által elismert “Túl a kerítésen” vagy az “Királyok hétköznapjai” mini sorozatok, az Alma & Hagyma is hamar bekerült a Cartoon Network Művészeti Programjába. A limitált számú epizódból álló sorozat színes ételuniverzumában kalandozva ismerhetjük meg a két figurát, a komikus helyzeteket, a fülbemászó dalokat.

Nyereményjátékunk kérdése a következő: Melyik országban született az Alma &Hagyma alkotója, George Gendi?

a, Ghána

b, Egyiptom

C, Tunézia

Küld el a helyes választ vagy annak betűjelét június 29 12:00-ig a filmsor kukac filmsor pont net email címre és nyerj értékes ajándékokat a Cartoon Network jóvoltából!

<