Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Nekiestek a nézők Dér Heniéknek a Nyerő Páros fináléja után

Bár Dér Heni és szerelme Bakos Gergő nem nyerte meg a Nyerő Párost, de a nézők így sem kímélik őket.

“Mekkora egy sz.rkeverő, kétszínű vagy!” és ehhez hasonló bírálatokat kap a műsort végig taktikusan játszó Dér Heni azt követően, hogy véget ért a Nyerő Páros és ő is megosztotta oldalán, hogy mennyire élvezte azt.

“Ugrás utáni eufóriában. Ma véget ér a játék, jó kis kaland volt, már várjuk azért hogy visszatérjünk a hétköznapi életbe és egy jót pihenjünk”.

Érdekes, hogy az énekesnő jelen időben fogalmaz, miközben a játék felvételeit nyáron rögzítették, de nem emiatt álltak beléjük a rajongók.

“Ha valaki nem érdemelte meg hogy benne legyen a döntőbe, akkor azok ti vagytok.” – véli egyik követője, még egy másik szerint “Aljas volt” a játéka. Van olyan hozzászóló is aki szerint “Ez a műsor rávilágított, mekkora egy sz.rkeverő, kétszínű vagy” – írták az énekesnőnek.

Sajnálatos, hogy sokan még mindig nem értik meg, hogy ez egy showműsor, amely során a szerkesztők úgy vágják meg az adást, ahogy akarják.

Mi egyszerűen nem tudjuk elhinni, hogy Heni a nap minden órájában a többiek ellen szervezkedett volna, bár biztos volt alapja annak, hogy az adás szerkesztői főleg erről az oldaláról mutatták be. Bárhogy is, a rajongók mostani gyűlölet-áradatát nem érdemlik meg, hiszen ez csak egy játék volt.

<