Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Így látták a Nyerő Páros döntőjét a győztes és a döntős párok

Hihetetlen magasságokat és mélységeket kellett átélniük a Nyerő Páros játékosainak – ők maguk meséltek erről a bizonyos 20 napról.

A Nyerő Páros mindent eldöntő szimpátiaszavazását követően Rácz Jenő és Gyuricza Dóra lett 2020 Nyerő Párosa (ide kattintva tudja ezt megnézni), azonban a többiek sem voltak csalódottak, sőt tele voltak érzelemmel a döntőt követően is.

A harmadik helyet Járai Máté és Járai Kíra szerezte meg azt követően, hogy elképesztően izgalmas és feszült 107 percig tartó kínpárbajt követően ők voltak azok, akik nem bírták tovább a hidegvízzel és széllel tarkított egyhelyben állást.

Járai Máté és felesége 21 év után is új dolgokat tanultak meg egymásról a Nyerő Párosnak köszönhetően, amit a következő 42 évben is fel tudnak majd használni! A pár szerint elképesztő, eufórikus érzés volt a Nyerő Páros idei évada.

 

Bár kimaradtak a hidegzuhanyból, Dér Heniék sem úszták meg azt. A már kiesett játékosok szavazatai alapján Dér Heni és Bakos Gergő nagy vereséget szenvedtek és végül másodikok lettek. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy Heni és párja nem haragudott a többiekre, büszkék voltak arra, hogy bejutottak a döntőbe.

Dér Heni ódákat zengett Gergőről, hiszen borzasztóan büszke volt a feladatokban nyújtott teljesítményére. Sőt, annak is kifejezetten örült, hogy Gergő az érzékeny oldalát is meg merte mutatni… Összefoglalva, szerinte párja egy hős és azt is elárulta, hogy a következő közös projektjük egy közös gyermek lesz…

 

Rácz Jenő és kedves Gyuricza Dóra hihetetlenül játszották végig a játékot és végül a döntőben is okoztak meglepetést – pontosabban a már kiesett párok nekik. Jenő és párja ugyanis lenullázták Dér Heniék, minden szavazatot begyűjtöttek, amire még soha nem volt példa a Nyerő Páros történetében.

Pár napja még azt sem gondolta volna senki, hogy a végére Rácz Jenőék és Járai Mátéék megkedvelik egymást, de Jenő szerint bajban ismerszik meg egy barát.

 

<