Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ő a Bosszúállók új sztárja: Kutyatámadástól mentette meg húgát a 6 éves kisfiú

Bridger Walker az egész világ és fél Hollywood elismerését is kivívta. 90 öltéssel hozták rendbe a húga életét megmentő kisfiú arcát.

A wyomingi Cheyenne-ben élő hatéves Bridger Walker története egészen egyedülálló és megható. A fiú ugyanis saját életét is odaadta volna húgáért. A testvérpárra egy agresszív kutya támadt rá, Bridger azonban húga elé állt, így őt harapta meg az állat. Összesen 90 öltéssel hozták rendben a hős kisfiú arcát.

Ha valakinek meg kell halnia, úgy gondoltam, hogy az akkor inkább én legyek.

A megindító történet a Bosszúállókhoz is eljutott, az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans és a Hulkot megformáló Mark Ruffalo is üzent a kis hősnek.

“Barátom, te egy hős vagy. Ami tettél, az annyira bátor volt és önzetlen. A húgod nagyon szerencsés, hogy te vagy a bátyja” – üzente Chris, aki Amerika Kapitány pajzsát is elküldi ajándékba Bridgernek.

“Azok az emberek, akik a mások jólétét saját maguké elé helyezik, a leghősiesebbek és legfigyelmesebbek. Tisztelem és csodálom a bátorságod és a merészséged. Nagyobb férfi vagy a legtöbbeknél, akiket láttam vagy ismerek” – írta posztjában Ruffalo.

És a két színész bátorító üzenete csak a kezdet volt, olyan hírességek írtak a fiúnak, mint Hugh Jackman, Zachary Levi, Tom Holland, a Russo testvérek, Robbie Amell, Chris Hemsworth vagy Anne Hathaway.

View this post on Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Bridger egy családi barát hátsó kertjében játszott négyéves húgával, amikor az egyik kutya rájuk támadt. Az állat gazdája már csak akkor ért ki, amikor Bridger húgát maga után húzva szalad a ház felé. A tulaj azonnal kórházba vitte a gyereket, ahol egy plasztikai sebész 90 öltéssel varrta össze a fiú mély sebeit.

A kis hős azóta otthon lábadozik és nagynénje szerint épp olyan mosolygós, mint mindig. A család nem neheztel a kutya tulajdonosára, és nem tesznek jogi lépéseket sem.

View this post on Instagram

Have y’all noticed that I have no idea what I’m doing yet? #UmmmIAccidentallyWentViral? When I first posted for Bridger, I expected maybe 500 likes at most and maybe a couple dozen reshares. But here we are. So much love from all walks of life (including a few celebs)! And we just got off a call with a friendly neighborhood idol. (Pic is of Bridger’s reaction right after the call.) Bridger is over the moon! Can’t wait to show him what’s next: a message from some guy who doesn’t like bullies. Gotta wait for the stardust to clear from his eyes first, though. Mission accomplished, everyone! We can’t thank you enough. #BridgerStrong EDIT: I feel like I should also mention that Bridger has also loved all of the other videos and messages I’ve shown him from all of you. We might not be able to get to everyone right away, but your messages are no less appreciated.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Forrás Hirado.hu
<