Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ő lehet a The Walking Dead következő nagy távozója

Egy új sorozat szinkronszerepére szerződtették a The Walking Dead egyik legszerethetőbb karakterét. Tudjuk, hogy ez általában mit jelent…

A dolgok már hosszú ideje nem túl rózsásak, a The Walking Dead királya, Ezekiel számára. A Carollal való kapcsolata eléggé lyukra futott, ráadásul egyre rosszabb bőrben van a szereplő, köszönhetően annak, hogy egy halálos kórral küzd.

Nemrég derült ki, hogy a karaktert alakító Khary Payton – aki egyébként nemrég egy megható levelet fogalmazott meg gyermekéhez – hamarosan a The Walking Dead képregényeket is alkotó Robert Kirkman egy másik sorozatában, az Invincible-ben kap szerepet.

Black Samson Khary Payton

Úgy tűnik, hogy ez azt jelentheti, hogy számára véget ér a The Walking Dead, ami tekintve, hogy a pajzsmirigyrák miatt tulajdonképpen haldoklik a karakter, nem is annyira meglepő.

Persze fontos megjegyezni, hogy a többiek sincsenek biztonságban, hiszen amikor legutóbb láttuk őket, éppen Beta és hordája ellen készültek egy gigantikus harcra, ami még akkor is vezéráldozatokkal járhat, ha időközben a Betát alakító Ryan Hurst is aláírt már egy másik sorozatra, vagyis jó eséllyel ő is kiszáll a The Walking Deadből.

Khary Payton egyébként egy Black Samson nevű szuperhőst alakít majd az új sorozatában, és ez a szinkronszerep egyáltalán nem lesz új neki, hiszen évek óta ő biztosítja Cyborg hangját is a Tini titánok, harcra fel! című animációs sorozatban is.

<