Filmek, sorozatok, kultúra

Ők halhatnak meg a The Walking Dead 10. évadának fináléjában

A The Walking Dead 10. évadának utolsó részében egy hatalmas csatának lehetünk majd szemtanúi, amely jó eséllyel áldozatokkal jár majd mindkét oldalon.

A The Walking Dead 10. évadának utolsó része október 4-én kerül vetítésre az amerikai AMC csatornán és még abban a hónapban látható lesz itthon is magyar szinkronnal – tudtuk meg nemrég az RTL Spike-tól.

Másfél hónap van még hátra addig, de már most sokan azt találgatják, hogy kik lehetnek a főbb áldozatok a Suttogók és az összeállt közösségek nagy csatájában.

Gabriel

A legvalószínűbbnek Gabriel (Seth Gilliam) halála tűnik, erre már maguk a készítők is utaltak. A gyáva papként bemutatkozó karakter szépen lassan a csoport vezetőjévé és egyik legnagyobb szónokává nőtte ki magát, aki azóta már többször is önzetlen bátorságról tett tanúbizonyságot. Mi más tehetné kerekebbé az egykor híveit a templomból kizáró és ezzel az élőhalottaknak feláldozó pap történetét, mint hogy most ő áldozza fel magát egy közösségért?

the-walking-dead-gabriel

Beta

Erről is írtunk már korábban, hiszen a Betat alakító Ryan Hurst egy új sorozatban kapott főszerepet. Adja magát, hogy a Suttogók legyőzése során Beta is meghaljon, de a képregényben túléli ezt a háborút és elmenekül, majd később a sorozatban már halott Jézus és Aaron öli őt meg. Ezzel együtt nem tűnik valószínűnek, hogy Beta a The Walking Dead 11. évadát is megélné. Persze az is előfordulhat, hogy túléli a nagy finálét, aztán az ígért hat extra epizód valamelyikében lépnek majd a nyakára.

the-walking-dead-10-evad-finale-beta

Ezekiel

Akárcsak Ryan Hurst, úgy Khary Payton is aláírt már egy másik sorozatba. S bár ebben az esetben csak egy szinkronszerepről van szó, nem tűnik valószínűnek, hogy a halálos betegségben szenvedő Ezekiel karakterével sokáig terveznének az alkotók, hiszen már most is a haláltusáját vívja.

The Walking Dead Ezekiel meghal

Alden

A The Walking Dead sokszor használja az évadzárókat a töltelékkarakterek megritkítására is. Ezért lehet kényelmes Alden (Callan McAuliffe) megölése, aki Enid halála óta kissé feleslegessé vált. Alden hősi halála pedig kiváló bizonyítéka és lezárása lenne hőségének azt követően, hogy a csoport egykori ellenség létére is befogadta őt.

The Walking Dead Alden

Dianne

Ahogy Alden, úgy Dianne (Kerry Cahill) is kiváló alibi-halál lehet a The Walking Dead alkotóinak számára. Diane hosszú ideje része a The Walking Dead televíziós univerzumának, azonban valójában sosem volt fontos szereplője annak. Szinte minden néző felismeri őt egy jelentben, de valójában semmit nem tudunk róla. Ráadásul Yumiko színre lépése óta már van egy sokkal népszerűbb íjas-nyilas női szereplőnk, amivel kissé feleslegessé is vált.

The Walking Dead Dianne

Magna

Bár sokan arra számíthattak, hogy Magna (Nadia Hilker) jelentőségteljesebb szerepet tölt majd be a The Walking Deadben, valójában a karakter fejlődése és szerepe jelentősen eltér a képregényekben látottaktól. Most úgy tűnik, hogy Magna és Yumiko karaktere a filmvásznon megcserélődött és a The Walking Dead sorozat alkotói inkább az utóbbira helyezik a hangsúlyt, vagyis Magna szépen lassan feleslegessé válik, miközben Yumikonak érdekes löketet adhatna az ő halála.

The Walking Dead Magna Yumiko

 

Szerintetek ki lesz, az aki végül otthagyja a fogát a nagy háborúban?

Facebook
<