vasárnap, január 24, 2021

Ők játszhatnák el Jokert a Batman vs. Superman filmben

-

aaron paul joker

Jack Nicholson és Heath Ledger után ismét szüksége lehet egy Jokerre Warneréknek, a Movieweb pedig úgy döntött segít egy kicsit a stúdiónak ez ügyben. Azt azért jegyezzük meg, hogy a Movieweb még mindig Az acélember folytatásaként kezeli a filmet, holott a Comic Con-on kiderült, hogy ez egy különálló történet, illetve az is lényeges, hogy a mellett, hogy mindig jók az ilyen válogatások egyelőre szó sincs arról, hogy Joker karaktere benne lenne a Batman vs. Superman filmben.

Peter Sarsgaard

A színész legutóbb a The Killing 3. évadában mutatta meg, hogy mennyire a kisujjában van a színészet mestersége. Rá férne már egy olyan szerep, amivel a “mennybe megy” és ha ehhez egy gonoszt kell alakítania, hát ilyen a sors. Ha már mindenképpen választani kell valakit, akkor ő lenne az egyik jelöltünk. Persze még mindig azt valljuk, hogy Heath Ledger örökségét békén kellene hagyni.

Aaron Paul

Vagyis Jesse Pinkman, merthogy ezen a néven lett világírűvé a Breaking Badben. A srác egy színészisten, a zavarodott, lecsúszott figurát kiválóan hozza, biztosan be tudná ehhez ékelni a hatalom – lerombolása – utáni vágyat. Ő lenne a másik ideális választás. Igen, lesz még egy harmadik is.

Alexander Koch

alexander koch

Az egyik legfrissebb félőrült a hollywoodi futószalagról. Jelenleg Junior Rennie karakterét alakítja a Stephen King könyve alapján készült A búra alatt című CBS-sorozatban. A srác nagyon jól hozza a mániákus karaktert, de szerintünk túl nagy dobbantás lenne még neki egy Batman vs. Superman kaliberű projekt. Bár az is igaz, hogy valamivel be kell robbanni.

Glenn Howertown

glenn howertown

Most ő szintén, ki az aki normális a Felhőtlen Philadelphiában? Glenn Howetown már 9 éve hozza a kissé flúgos karaktert, ettől függetlenül nem igazán tudjuk elképzelni Joker szerepében. Reméljük nem is kell.

Leonardo DiCaprio

leonardo dicaprio

Ugyan, ki merné azt mondani bármilyen szerep kapcsán, hogy “Erre bizony DiCaprio nem alkalmas”. Aki még mindig a Titanic hősszerelmeseként, esetleg nyálgépként asszociál a jó Leóra, annak ajánljuk figyelmébe az Egy kosaras naplója, A Véres gyémánt, a Viharsziget és A tégla című filmeket. De, ha ez sem győzte meg az olvasót, akkor a Django elszabadulban végképp bizonyítja, hogy ő a tökéletes gonosz – is.

John Leguizamo

john leguizamo

Hollywood egyik legalulértékeltebb és legsokoldalúbb színésze, aki a Carlito útjától a Vészhelyzeten át a Holtak földjéig szinte minden szerepben megállta a helyét, ráadásul – bár ezt a szinkronosan mozizók talán kevésbé tudják – rendszeresen adja a hangját az animációs filmek aranyos, vagy éppen bohókás állatainak. Sok szempontból jó választás lenne, de a közönség nem biztos, hogy jól fogadná.

+1

Robert Knepper

A történelmi hűség kedvéért jegyezzük meg, hogy őt csak mi adtuk hozzá a listához. Robert Kneppert itthon elsősorban A szökés című sorozat legmocskosabb karaktereként ismerik, pedig igen szép filmográfiával rendelkezik. Legutóbb az egyébként pocsék A szekta című sorozatban mutatta meg, hogy az ő szerepe a sötét oldalon van, de nem csak ezért lenne alkalmas, hiszen elég csak ránézni az arcberendezésére. Most képzeljünk el rajta egy kis sminket.

Deviantart - Katy and Kipling
Deviantart – Katy and Kipling

Kapcsolódó

Új szereplőt igazolt a Marvel She-Hulk sorozata

Ginger Gonzaga is szerepet kapott a Disney Plusra készülő Marvel-sorozatban, a She-Hulk-ban.

Brutális szereposztással jön David O. Russell új filmje

Margot Robbie, Christian Bale és John David Washington mellé ugyanis most további szereplőket jelentettek be.

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

Cardi B-vel jön a Gagyi mami és az Apáca show egyvelege

Cardi B lesz a főszereplője a Paramount stúdió Assisted Living címet viselő filmjének.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata