Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Öngyilkos lett az egyik legnépszerűbb japán színész

Japán egyik legnépszerűbb feltörekvő színésze, Haruma Miura 30 éves volt, a hírek szerint felakasztotta magát.

Haruma Miura pénteken nem jelent meg a forgatáson, hiába keresték. A stáb másnap többször is próbálta elérni, majd menedzsere szombaton elment a házához, ő találta meg a 30 éves színész holttestét.

Miura több népszerűn japán tévésorozatban is főszerepet kapott, de ő volt az egyik főszereplője a Japánban igencsak nagy népszerűségnek örvendő Attack on Titans című akciófilmeknek is.

Sokoldalúságát mutatta, hogy egyszerre állt helyt romantikus vígjátékokban, akciófilmekben és misztikus produkciókban is, munkásságát három díjjal is jutalmazták.

A színésznek három bemutatás előtt álló filmje van még, egy Ghost Hunt címre hallgató akcióhorror, a Brave: Gunjyo Senki című történelmi fantasy és a Gift of Fire című világháborús film.

Utolsó Instagram-bejegyzésében arról számolt be, hogy egy újabb sorozatban vállalt szerepet és nagyon keményen dolgozik azért, hogy a tévénézők elégedettek legyenek.

View this post on Instagram

本日情報解禁されました。 TBS ドラマ「おカネの切れ目が恋の始まり」 略して【カネ恋】! 今回自分が演じさせて頂くキャラクターは おもちゃ会社のドラ息子で破壊的浪費癖があるものの、ポジティブで真っ直ぐな猿渡慶太を演じます。 日に日に暑くなって参りましたが、キャスト、スタッフ一同、テレビの前の皆様に9月から、より笑って頂きたく撮影に励んでおります! 楽しみにいていてください! #おカネの切れ目が恋のはじまり #カネ恋 #ジレきゅん

A post shared by Haruma Miura 三浦春馬 (@haruma_miura_info) on

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!
Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<