Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Öt ikonikus szerep, amelyen két színésznő is osztozott

A legtöbb film eredeti változatából később elkészül egy feldolgozás, amelyben már más színészek alakítják az ikonikus karaktereket. Hozzád melyik változat karaktere áll közelebb?

Hollywood folyton megújul. 5 ikonikus filmet és remake-jét mutatjuk be nektek. Az új változatban más színészek tűnnek fel. Olyan híres filmekről van szó, melyek számos nézőhöz közel állnak.

Most olyan összeállítást mutatunk be, ahol más színészek játszanak az eredeti- és a remake-változatban. Fontos, hogy olyan színészek formálják meg a  karaktereket, akik elődeikhez hasonlóan szerethetőek. Egy fiatalabb szereplő felbukkanása más hangulatot tükröz egy régi alkotásnak, és sokszor a vérfrissítést a rajongók sem bánják.

1. Baywatch

Baywach

A 90-es években forgatott Baywatch Pamela Anderson szép arcával azonosítható. Az egykori szexszimbólum remekül formálta meg a vízimentőt, aki piros úszódresszében férfiak milliót bolondította magába. Az új változatban egy szintén nagyon csinos színésznőt láthatunk, Kelly Rohrbach-ot.

2. Lara Croft: Tomb Raider

Tomb Raider

A tehetséges színésznő, Angelina Jolie szinte minden filmszerepében remekel, így Lara Croftként, harcias öltözetben is belopta magát a nézők szívébe. A 2018-as változatban már nem Jolie, hanem Alicia Vikander formálja meg Lara Croftot. Nehéz lehetett felvenni a versenyt egy olyan hírességgel, mint Angelina Jolie.

3. Jean Grey

X-Men

Az X- Men filmekben évekig Famke Janssen alakította Jean Greyt. Számos néző számára ő volt a leghitelesebb Grey. A remake-ben már Sophie Turner tűnt fel a filmben, ráadásul főszerepben. (Janssen legnagyobb bánatára.)

4. Carrie Bradshaw

Szex és New York

A legendás újságíró és három legjobb barátnője kalandjait éveken keresztül követhettük nyomon. Carrie Bradshawt Sarah Jessica Parker alakította. 9 évvel később elkezdték forgatni az előzményekről szóló filmet. A remake már nem volt nagy durranás. Annak ellenére, hogy próbáltak olyan színésznőt választani, aki hasonlít Parkerre. Így esett a választás AnnaSophia Robbra.

5. Dirty Dancing

Dirty Dancing

Az 1987-es Dirty Dancing Jennifer Grey-jel, és Patrick Swayze-vel volt az igazi, ezért nagy bátorságra vallott, hogy 2017-ben elkészítették a remake-et. Az utóbbiban a főszerepet a fiatal Abigail Breslin kapta.

<