Öt meglepő tény a születésnapos Brad Pittről

-

Brad Pitt üstökösként tűnt fel Hollywood egén, s bár világ életében rajongott a filmekért, eredetileg nem színésznek készült.

Mielőtt a széles vásznon debütált volna, olyan szériákban kapott kisebb szerepeket, mint a Dallas, a Thirtysomething, a 21 Jump Street, így válogatták be első mozifilmjébe, a Thelma és Louise-ba, hogy aztán a Folyó szeli ketté, majd az Interjú a vámpírral főszerepeiben is bizonyíthasson.

S bár a sztár nevével összeforrtak az Ocean’s-filmek, a Hetedik, a 12 majom, vagy a Harcosok klubja, van néhány dolog, amit csak a legnagyobb rajongók tudnak róla.

Brad Pitt egy szakadt farmerben önkénteskedett és mégis mindenki elolvadt

Kihúzatta a fogát a Harcosok klubja miatt

A színész nagyon akarta a szerepet, így még arra is képes volt, hogy a hitelesség kedvéért kihúzassa egy jó fogát. Persze a forgatás után ezt pótolták neki, de ez mégiscsak óriási áldozat.

A diploma előtt otthagyta az egyetemet

Egészen felfoghatatlan, hogy valaki két kreditre a diplomától feladja az addigi tanulmányait és Los Angeles-be utazzon szerencsét próbálni, Brad Pitt azonban pontosan ezt tette. Így nem is lett belőle újságíró. Ezzel kapcsolatban korábban így nyilatkozott:

“A diploma megszerzésének közeledtével különös érzés lett úrrá rajtam. Láttam, ahogyan a barátaim sorra munkahelyekhez jutnak. Nem álltam még készen arra, hogy családot alapítsak. Szerettem a filmeket. Egyszer csak belém hasított a felismerés: ha a filmek nem jönnek el hozzám, nekem kell utánuk mennem.”

Ő nem csak úgy tesz, tényleg eszik a filmjeiben

A legtöbb színész csak piszkálgatja az ételt a forgatáson, hiszen tele szájjal beszélni nem túl praktikus. Brad azonban mindent felfal, amit a keze ügyébe tesznek. Mint mondta, szereti, ha van mivel babrálnia a nyugisabb jelenetekben.

Letette a pilótavizsgát

Harrison Fordról és Tom Cruise-ról köztudott, hogy van pilótaengedélyük, de néhány éve Brad Pittnek is, amire exfelesége vette rá, miután Angeline Jolie 2004-ben maga is megtanult repülőt vezetni.

Kedvenc filmje a Szombat esti láz

John Travolta 1977-es klasszikusa anno levette a lábáról, és azóta is a kedvencei közé tartozik.

“Nem hittem el, az emberek, hogy beszélnek benne. Egy teljesen új kultúra volt, amit nem értettem még. Be kellett lopóznom, hogy megnézhessem, hiszen 18 karikás volt. Épp ezért különleges számomra.”

Kapcsolódó

Brad Pitt egy szakadt farmerben önkénteskedett és mégis mindenki elolvadt

A színész beállt futárnak, de így is sütött róla, hogy filmsztár.

Oprah és Brad Pitt közös filmet forgat a rabszolgaságról

Oprah Winfrey és Brad Pitt produkciós cégei viszik filmvászonra Ta-Nehisi Coates amerikai író A korsótáncos című, a rabszolgatartás brutalitását felfedő regényét.

Most már biztos: Érte van oda Tóth Andi!

Korábban is utalt már rá, de most már le sem tagadhatja ki az a férfi.

Brad Pitt és Jennifer Aniston 15 év után flörtölgettek egy kicsit

Brad, nagyon szexi vagy, átjössz hozzám? - kérdezte Jennifer Aniston.

Most a címlapon

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A Hírstart ajánlata