Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Öt romantikus film, melyeket eddig nem igazán ismertél, de imádni fogod

Mindenkinek elege van már azokból a kissé csöpögős romantikus filmekből, melynek már az ezredik ismétlését látják. Most íme itt van öt romantikus film, ami nem szokványos, és eddig nem biztos, hogy ismertél, de imádni fogsz.

Több olyan film szerepel a listán, melyekről még nem hallottál, de garantáltan bekerül kedvenceid közé. Íme nézzük mi az az öt romantikus csemege, melyek szerepelnek a kevésbé ismert, és nem felkapott filmek közt.

A 90-es években még nagyon széles volt a palettája a jobbnál-jobb romantikus filmeknek. Ilyen volt a fiatalon távozott színészlegenda, Heath Ledger főszereplésével készült 10 dolog amit utálok benned. A másik címszerepet Az én és a hercegem sztárja, Julia Stiles játszotta. A színésznő azóta számos filmmel bizonyította a tehetségét.

Maggie terve

A 2015-ös Maggie terve című filmben a főszereplő megismeri Johnt, és szerelme esik az elvált férfival, akivel rövid időn belül össze is háziasodnak. A mézeshetek kezdetén azonban Maggie rájön arra, hogy egyrészt nem passzolnak össze, másrészt pedig Johnnak az ex-felesége mellett van a helye.

Maggie Terve

Egy különös tervet eszel ki. Megpróbálja a házaspárt újból összeboronálni, és rengeteg trükköt vet be ennek érdekében. Nem éppen egy hétköznapi történet, de pont ez teszi egyedivé.

Továbbállók

A listánk második helyén a 2009-es Továbbállók szerepel, ami Burt és Veronika történetét tárja a nézők elé. Ahhoz, hogy családi életüket elkezdhessék, keresik a számukra megfelelő helyet. Emiatt elindulnak az USA-ba, hogy ráleljenek idilli otthonukra.

továbbállók film

A hosszú út alatt, azonban balszerencsék sora éri őket. Új barátságok is szövődnek, miközben régi kapcsolatokat is újból felelevenítenek. Ez egy különös és egyben megható film, melyben a főbb szereplőket John Krasinski és Maya Rudolph formálja meg.

Újra együtt

2011-es Újra együtt film tele van olyan híres színészekkel, akiket eddig még nem ismertél eléggé. Mesteri játékukkal azonban bizonyítják tehetségüket az alkotásban. Jake és a párja Jess (Channig Tatum és Jenna Dewan) úgy dönt, hogy múltidézésre indul, így gimis barátaikat látogatják meg.

Újra együtt film

Mindezt azért teszik, hogy együtt látogassanak vissza a gimnázium falai közé, az osztálytalálkozójukra. Eltelt 10 hosszú év, de a dolgok mit sem változtak. A barátságok nem merültek feledésbe. Jake azonban összetalálkozik ex-barátnőjével és ismét fellángolnak a régi érzései. Hogy milyen bonyodalmakat okoz ez, azt megtudhatod a filmből!

A szerelem asszisztensei

A 2018-as produkció, A szerelem asszisztensei sem egy szokványos film. Harper és Charlie a két munkamániás történetét mutatja be, akik fényes karrierről ábrándoznak. Egy kemény főnökeik azonban megkeserítik mindennapjaikat.

A szerelem asszisztensei

Egy váratlan esemény következtében különös ötletük támad. Megpróbálják összeboronálni a két főnököt, hogy nyugalmuk legyen a munkahelyeiken. Hamar fény derül arra, hogy nemcsak a két főnök, hanem saját életük irányítása is kicsúszik a kezükből.

Egy remek valaki

A 2019-es Netflix-produkció az Egy remek valaki egy realisztikus világképet mutat be. Nem egy mézes-mázas romantikus film, hanem úgy mutatja be az életet, amilyen az valójában.

Egy remek valaki

Vannak drámaibb pillantok is, de ettől válik valóságossá a történet. Jenny próbál átvészelni egy szakítást. New Yorkba utazik a barátaival, hogy eltöltsön ott egy szenzációs éjszakát. A filmben van szerelem, barátság, kitűnő poénok, valamint a továbblépés képessége.

<