Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

OUTER BANKS – Indul a kincsvadászat a Netflixen

Négy barát. Egy nyár. 400 milió dollár értékű arany. Az Outer Banks április 15-től látható a Netflix műsorán.

Április közepén érkezik a Netflix új sorozata, az Outer Banks, amelyben négy fiatal történetébe nyerhetünk betekintést. A sorozatban néhány fiatal egy hajóroncsban rejtélyes térképre bukkan, amelyről úgy gondolják, hogy egy legendás kincshez vezetethet.

A felnőttéválásról szóló Outer Banks egy csoport helyi tinédzser (közismert nevükön a Snecik) kalandjait követi nyomon az észak-karolinai Outer Banks vidékén Amikor egy hurrikán egész nyárra elvágja az áramellátást, egész sor olyan illegális tevékenység veszi kezdetét, amelyek a barátokat az életüket megváltoztató döntésekre kényszerítenek. A bandavezér eltűnt apja utáni kutatás, tiltott szerelmek, nagyértékű kincsvadászat valamint a Snecik és riválisaik között egyre fokozódó konfliktus egy rejtélyekkel átszőtt és kalandos nyarat kínál számukra, amelyet soha nem fognak elfelejteni.

A sorozat alkotói Shannon Burke, Jonas Pate és Josh Pate, még a főszerepekben Madison Bailey, Madelyn Cline, Jonathan Daviss, Austin North és Charles Esten látható.

Ez is érdekelhet:
<