A Halo, a Guilty Party és A Földre pottyant férfi is a Paramount Plusra érkezik

Befektetőknek tartott tájékoztatóján a ViacomCBS újabb részleteket árult el a streamingstratégiájáról, amely az ingyenes, előfizetéses és prémium szegmensekben egyaránt épít majd. A szabadon nézhető Pluto TV VOD és a Showtime prémium OTT szolgáltatások mellett március 4-én induló Paramount+ platform is megérkezik, amely a CBS All Access szolgáltatást váltja majd.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Paramount+ a ViacomCBS portfoliójába tartozó, világszerte jól ismert médiamárkák és stúdiók, mint a CBS, a Comedy Central, az MTV, a Nickelodeon, a Paramount Pictures vagy a Smithsonian Channel népszerű tartalmaiból kínál válogatást, ami az Egyesült Államokban még élő sportközvetítésekkel és folyamatos hírszolgáltatással is kiegészül.

„A Paramount+ népszerű fogyasztói márkákból álló portfolióra és olyan ikonikus franchise-okra épül, mint a SpongyaBob vagy a Star Trek, így minden néző számára vonzó és különleges streaming kínálatot képes nyújtani.” – mondta Tom Ryan, a ViacomCBS Streaming elnök-vezérigazgatója.

A Paramount Plus nemzetközi bevezetése

A Paramount+ az Egyesült Államokon kívül 18 dél-amerikai országban és Kanadában is március 4-én indul, Európában a skandináv országokban március 25-étől, Ausztráliában pedig ezt követően lesz elérhető még az idén, amit a későbbiekben további országok követnek majd.

“A szolgáltatás nemzetközi elterjesztését jelentősen segíti, hogy a ViacomCBS rendelkezik a világon a legnagyobb műsorszolgáltatói közönségeléréssel, mind az öt kontinensen műsorgyártó kapacitással, kiterjedt műsorelosztási megállapodásokkal, illetve helyi kapcsolatokkal és szakemberekkel. A ViacomCBS International (VCNI) további új exkluzív gyerek és családi, dráma, reality és egyéb műfajú sorozatokat készül a közönség elé vinni.” – írják közleményükben.

Egyes nemzetközi piacokon a Paramount+ az ötezer órányi saját ikonikus ViacomCBS tartalom mellett olyan eredeti exkluzív tartalmakat kínál majd, mint például a The Man Who Fell to Earth, Mayor of Kingstown, Guilty Party, Halo és a The Offer.

A Paramount Plus a jól ismert címekre épít

Az előfizetők többsége számára Showtime tartalmakat is biztosít majd a Paramount+, többek között olyan egyedülálló sorozatokkal, mint a Dexter, a Ray Donovan (amely egy film formájában folytatást kap), A Viszony (The Affair), Your Honor, The Comey Rule, és a Szökés Dannemorából (Escape at Dannemora).

Mindemellett a világ legnagyobb gyerekműsor franchise-ai közé tartozó sorozatok, köztük a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Dóra a felfedező és a Mancs őrjárat, továbbá a a hamarosan megjelenő SpongyaBob Kamp Koral és a Nickelodeon Animation Studio által készített Astronauts is a Paramount+ kínálatát erősítik majd. Hasonlóképpen megtalálhatóak lesznek az olyan reality sikersorozatok is, mint a Jersey Shore, az Ex on the Beach, a Kamureg (Catfish) és még sok más.

A szolgáltatás havidíja országonként némileg eltérő lehet majd, de az ígéret szerint világszerte mindenütt kedvező, megfizethető áron lesz elérhető a Paramount+, webes felületen, a Paramount+ mobil alkalmazáson keresztül, okostévéken és OTT platformokon.

A Paramount egyéként azt is bejelentette, hogy a mozipremiert követő 45. napon olyan filmek is elérhetőek lesznek a szolgáltatásban mint a Mission: Impossible 7., a Top Gun: Maverick vagy a Hang nélkül 2.