Tévés hírek Pásztor Anna a megélhetésért táncolt a Dancing with the Starsban

Pásztor Anna a megélhetésért táncolt a Dancing with the Starsban

Pásztor Anna a Blikknek mesélt arról, mennyire nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, saját állítása szerint kölcsönökből élt, a Dancing with the Starsban való szereplésért kapott gázsiból fizette vissza ezeket.

Pásztor Annáék bemutatták a Dancing with the Stars döntőjében el nem táncolt rumbájukat

Mentálisan is fárasztó volt

Sokszor a sírásig feszültek az idegek. Volt, hogy potyogtak a könnyeim, hogy miért vagyok ennyire béna? Egy ilyen kiélezett helyzetben az emberekből a legjobb és a legrosszabb énjük is előjön, a mélypontokon pedig voltak nagy összedörrenések. Gyurival is voltak kisebb veszekedéseink, volt, hogy ott tartottunk, megtépjük egymást… Az utolsó három-négy hétben napi 12 órát próbáltunk, robotpilóta üzemmódba váltottam, máshogy nem ment.

Anyagilag sem volt egyszerű időszak

Azt azért el kell mondanom, hogy a nagy sztárélet anyagilag pont annyira jön ki, mint egy kispolgári fizetés. A szakadék szélén álltam, és szerintem még sokan. Akinek három hónapnál több tartaléka van, az előtt le a kalappal, én nem tartoztam közéjük. Tavaly januárban jött egy nagyobb jogdíj, ami ha nincs, akkor jön az éhkopp. Nem vagyok nagy költekező, de albérletet fizetek, a két gyereknek pedig óvodát. Centivágás volt és kölcsönök. Utálok siránkozni, nem is teszem, sokan el sem hiszik, hogy a „celebek” is így élnek, hónapról hónapra. Szóval ahogy itthon is mondtam: „Anyu a megélhetésért táncolt a műsorban”. A gázsiból először a kölcsönöket fizettem vissza, aztán tartalékoltam.