Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A koronavírus miatt intenzív osztályra került Liptai Claudia férje

A műsorvezető enyhe tünetekkel megúszta a koronavírust, de Pataki Ádámot kórházban ápolták.

„Amikor elkaptam a vírust és mindannyian otthon voltunk, megpróbáltam elszeparálódni. De mivel nem a Buckingham palotában élünk ez nem volt más, mint missonimpássziböl. Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el, aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van. Nagyon köhögött a többi tünet mellett. Várta türelmesen, ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon” – számolt be az Álarcos énekest a koronavírus miatt feladni kényszerülő Liptai Claudia az eseményekről.

pataki-adam-es-liptai-claudia

A köhögés nem csillapodott. Már majdnem letelt Pataki Ádám karanténja, amikor rosszabbra fordult az állapota, magas láza lett, elgyengült. „Azonnal hívtam az orvost, aki szinte rám kiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton. Néhány óra múlva hívott Ádám – aki addigra már beszélni is alig tudott – hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre” – osztotta meg a történteket.

„Biztos ismeritek azt az érzést, amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavírozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam.

Amiért ezt most megosztjuk veletek az a végtelen szeretet, az odafigyelés és a szakértelem, amit kaptunk. (….) Akik nélkül tegnap nem hozhattam volna haza: az orvosok, akik végig kísérték az egész betegségünket es a Korányi kórház ápolói, orvosai akik fáradhatatlanul azon küzdöttek, hogy a leggyorsabban otthon lehessen. Örök hálával tartozunk nekik” – írta Liptai Claudia.

<