Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Pataky Attila már nem tagadja a koronavírust

Márciusban még tagadta a koronavírus létezését Pataky Attila, most ő maga is megtapasztalta a betegséggel járó mellékhatásokat.

Pataky Attila, az Edda frontembere egy tanulságot már biztosan leszűrt a koronavírus-járványból mégpedig, hogy nem érdemes kételkedni olyan nyilvánvaló dolgokban, mint a koronavírus létezése.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk.” – mondta márciusban a koronavírusról.

Az énekes elmondása szerint már a garázskoncertes rosszulléte előtt is sejtette, hogy valami nincs rendben, fogyott is 7-8 kilót, a koncert után pedig rögtön kórházba is került. Pataky Attila szerint pokoli kínokat élt át, és többször érezte azt, hogy egyszerűbb lenne a fájdalmat elengedni.

„Ahogy jött vissza a világ, azt éreztem, hogy akik ezt a covidot tervezték, vigyék vissza magukkal. Iszonyú félelem és rettegés lesz úrrá az emberen, ebben az állapotban, nem magamért, hanem az unokámért, a féltés, szorongás, az az összes fájdalmat űbereli” – mondta.

Amikor Bochkor Gábor megkérdezte, hogy és mi a helyzet a tavaszi vírustagadó véleményével, az énekes azt felelte:

„Igen, alázatosan jelentem, nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni.”

A zenész végül sok erőt kívánt ismét Gömöry Zsoltnak, az Edda billentyűsének, aki szintén elkapta a vírust és kórházban van, mindenkit arra kért, küldjön energiát súlyos beteg zenésztársának.

Pataky Attilát a Fókusz stábja is megszólaltatta, nekik az alábbiakat mondta el:

<