Pataky Attila szerint majdnem 30 földönkívüli faj él a Földön

Az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb epizódjának az EDDA frontembere, Pataky Attila volt a vendége. A műsor házigazdája természetesen meg is ragadta az alkalmat, hogy kifaggassa őt a földönkívüli titkairól, egészen pontosan a plejádiakról, akikkel Amerikában találkozott.

„Gyerekkorom óta vagyok velük kapcsolatban. Egészen pontosan születésem óta, ez a New York-i találkozásunk során derült ki. Onnan tudom, hogy ők valóban földönkívüliek, hogy míg benned állandó kételyek vannak, bennem nincsenek” – válaszolt Hajdú Péter kérdésére Pataky, majd belement a részletekbe is.

„Nem azt kérdeztem, honnan jöttek. Engem az érdekelt, hogy azok a vonatkozások, amiket az életben én támaszként használok, mint például a vonzás és a karma törvénye, a szeretet, ezek univerzális értékűek-e. Magam körül csupa rossz dolgot látok: gyilkosság, hazugság, lopás, csalás… Ami a világban zajlik. Megerősítették, hogy az univerzumban a szeretet a legerősebb törvény. Az univerzum váltópénze a szeretet, nem a jen meg a dollár” – magyarázta az Edda frontembere, majd hozzátette: nagy segítségére voltak a plejádiak, ugyanis megtudta tőlük, hogy mi a dolga a Földön, és mit kell tennie még, sőt arra is választ kapott, hogy meddig fog élni.

Pataky Attila arra a kérdésre is választ adott, hogy a plejádiakon kívül vannak-e még földönkívüli fajok a bolygónkon…

„A plejádiak abban a létformában jelennek meg, amiben csak akarnak, a tekintetük pedig végtelen. Telepatikus úton, fejben kommunikáltunk. Elmondták, hogy nem csak ők vannak itt a Földön: 27 faj van körülbelül, de ezt ők tudják pontosan”

– árulta el a Life TV-n látható, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Pataky, aki még több érdekességet is elárul péntek este a Life TV-n.