Pataky Attila teljesen odáig volt Zalatnay Saroltáért

Pataky Attilát teljesen megbabonázta Zalatnay Cini, amikor először találkoztak egy bolgár turné miatt – árulta el az EDDA frontembere az Összezárva Hajdú Péterrel című Life TV-s műsorban.

“Tulajdonképpen akkortájt ismerkedtünk meg Cinikével. Házasságban éltem akkor, de megmondom őszintén, veszett módon gerjedtem rá. És maradjunk is ennyiben… De ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen minden épeszű és csípőtájékban rendben lévő fiatalember akkoriban nagyon szívesen ment volna utána” – vallotta be az énekes, aki arról is beszélt, hogy lélekben hűséges volt akkoriban, azonban testi értelemben nem.

Zalatnay Sarolta Pataky Attila

“Én lélekben hűséges vagyok tényleg. Szeretek párkapcsolatban élni és utálok egyedül lenni. A test az viszont meg tud inogni, mert az már csak olyan” – jegyezte meg Attila, aki hozzátette, hogy szerelméhez, Orsihoz – akivel már hat éve házasok – 11 éve minden tekintetben hűséges.

A Bors megkereste Zalatnay Cinit is az üggyel kapcsolatban, aki elmondta: neki sem volt közömbös az énekes, és ha mindketten szabadok lettek volna, akkor el tudta volna képzelni, hogy kialakul valami köztük.

“Azon a turnén én nagyon csúnyán megfáztam és belázasodtam. Attila éjjel-nappal körülöttem sürgött-forgott. De egy úriember volt és nem használta ki a helyzetemet. Attila csupán ott aludt a lábamnál. Aztán hosszú éveken át, volt köztünk valami kémia. Ha a következő életünkben újra találkozunk, biztosan nem hagyom ki!” – árulta el Cini.

Forrás Fotó