Sorozatos hírek James Gunn mutatott pár fotót a Peacemaker sorozat forgatásáról

James Gunn mutatott pár fotót a Peacemaker sorozat forgatásáról

A képek alapján vidám hangulatban telik a forgatás.

2022 januárjában érkezhet a James Gunn Az Öngyilkos osztag című filmje “mellé” gyártott Peacemaker sorozat, amelynek címszerepében John Cena látható majd.

Peacemaker karaktere a Charlton Comics kémes képregényeiből (Fightin’ 5) nőtte ki magát, majd idővel megvette a karakter jogait a DC Comics és náluk folytatta béketeremtő tevékenységét. A Peacemaker valójában Christopher Smith, a pacifista diplomata szuperhősneve, aki annyira elkötelezett a béke mellett , hogy hajlandó volt szuperhősnek állni az ügy előre mozdításához. A Peacemaker a képregényekben különleges, nem halálos fegyvereket használ, így kíváncsian várjuk, hogy mindez hogyan fér majd meg Az Öngyilkos osztag elvetemült világában.

A Peacemaker sorozat nyolc epizóddal, 2022 januárjában érkezik majd az HBO Max felületére, a tervek szerint előtte pár hónappal, 2021 augusztusában mutaták be Az Öngyilkos osztagot, amely szintén HBO Maxos megjelenést kap (a mozibemutató napján).

A Peacemaker főbb szerepeiben Steve Agee, Robert Patrick, Chris Conrad, Christopher Heyerdahl, Jennfer Holland, Chukwudi Iwuji, Danielle Brooks, Nhut Le, Lochlyn Munro és Annie Chang lesz láthatól, közülük többen is feltűnnek azon a pár fotón, amit James Gunn osztott meg a kanadai forgatásról.

Peacemaker sorozat 3 Peacemaker sorozat 2 Peacemaker sorozat