Pedro Almodóvar nagy álma, hogy Anya Taylor-Joy-jal forgasson

Anya Taylor-Joy nemrég arról beszélt, hogy nagyon szeretne egyszer Guillermo del Toroval vagy Pedro Almodovarral forgatni, hiszen szeretne végre spanyolul beszélni egy filmben, most pedig Pedro Almodóvar fejezte ki A vezércsel sztárja iránti imádatát.

A vezércsel
A vezércsel

Az Oscar-díjas spanyol rendező az Associated Press-nek adott interjú során beszélt arról, hogy nagyon hálás a streamingnek, ami betöltötte az űrt, amíg nem tudott moziba menni és ekkor árulta el azt is, hogy egyebek mellett A vezércselt is megnézte, ami nagyon nagy hatással volt rá.

“Madridban nyitva vannak a mozik, de a műsor nagyon szerény, mert a nagyszerű filmeket a stúdiók nem mutatják be. Ennek ellenére még mindig legalább hetente járok moziba. Nem vagyok nagy rajongója a tévésorozatoknak, de amit utoljára láttam, az nagyon tetszett. A vezércsel volt ez és be kell valljam imádom a színésznőt, akiről egy interjúban nemrég azt olvastam, hogy velem akar dolgozni és én ezúton is igent mondok neki. Felveszem vele a kapcsolatot, hogy elmondhassam, ő egy nagyon különleges személyiség: ezer különböző karaktert eljátszhat, és nagyon jó színésznő, úgyhogy várom a közös munkát.” – nyilatkozta a rendező.