Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Állítólag Pedro Pascal kiszállt a The Mandalorianból a 2. évad közepén

Több nemzetközi portál is arról ír, hogy a The Mandalorian főszereplője, Pedro Pascal kiszállt a sorozatból a 2. évad forgatása közben.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire lehet komolyan venni a hírt, ugyanis sem a színész, sem a Disney nem erősítette meg a dolgot, de állítólag komoly botrány alakult ki a második évad forgatása során, amelynek a vége az lett, hogy nagyjából az évad forgatásának felénél Pedro Pascal kiszállt a sorozatból.

A Narcos sorozat Pena ügynökeként és a Trónok harca Oberyn Martelljeként világhírnévre szert tett Pedro Pascal állítólag azzal a kéréssel fordult Jon Favreau-hoz, A mandalori sorozat alkotójához, hogy szeretne többet szerepelni az álarca nélkül is a sorozatban, de erre Favreau kicsit sem volt nyitott.

Pascal állítólag arra hivatkozott, hogy a páncélja és sisakja kényelmetlen, ráadásul így esélye sincs arra, hogy jól alakítson, de a kreatív vezetőket nem nagyon érdekelte a dolog. Egy név nélkül nyilatkozó bennfentes szerint a 45 éves színész nehezen viselte az elutasítást, majd egyszerűen hazasétált a forgatásról és közölte, hogy soha többé nem hajlandó szerepelni a sorozatban.

Közben egy Grace Randolph nevű informátorra hivatkozva több portál is azt írja, hogy Pascal valóban nehezen viselte, hogy nem forgathat a páncélja és sisakja nélkül, majd a kreatívokat megkerülve egyenesen a Lucasfilmhez fordult, de ezt követően sem változott a helyzet.

mandalorian_poszter

Grace Randolph volt az, aki korábban megszellőztette, hogy Zack Snyder és a Warner tárgyalóasztalhoz ültek Az Igazság Ligája Snyder-vágása kapcsán és ez igaznak is bizonyult, de valahogy nem tudjuk elképzelni, hogy Pedro Pascal ne tudta volna előre, hogy mi vár rá A mandalori forgatása során.

Az biztos, hogy kényelmesen lecserélhetik a főszereplőt, ugyanis mint kiderült valójában hárman is alakítják a főszereplőt.

Hamarosan okosabbak leszünk, hiszen október 30-án debütál a The Mandalorian 2. évada, amelyhez már előzetes is érkezett.

<