PENNYWORTH – Újabb Batman-alapú sorozat érkezhet

Jövő tavasszal biztosan véget ár a FOX Batman-feldolgozása, a Gotham, de úgy tűnik, hogy ezzel nem ér véget a Batman-univerzum.

Bruno Heller, a Gotham sorozat készítője jövőre ugyanis nekilát a Pennyworth munkacímet viselő sorozatnak, amely az egykori katona, de leginkább Bruce Wayne komornyikjaként ismert Alfred Pennyworth története lesz, de a hírek szerint semmilyen kapcsolat nem a jelenleg futó Gotham sorozattal, így arra is kevés az esély, hogy a karaktert jelenleg alakító Sean Pertwee visszatérjen.

Az EPIX-re 10 epizódra berendelt széria az 1960-as évek Londonjában játszódik majd, vagyis egyébként is egy fiatal Alfredot kapunk, aki nemrég szerelt le a brit Különleges Légi Erőktől és Thomas Wayne-nel megismerkedve különös kalandba keveredik.

Azt pár napja jelentették be, hogy a FOX-on futó Gotham széria idén ősszel visszatér az 5. évaddal, de ezzel párban azt is bejelentették, hogy ez lesz a sorozat utolsó szezonja. Hogy az utolsó évadban végre engedélyt kapnak-e a Joker név használatára, vagy a Batman-szignó feltüntetésére azt éppen olyan homály fedi, minthogy a történetben valóban lesz-e időugrás…

Egyébként nemcsak a Pennyworth-széria tágítja tovább a Batman-univerzumot, hiszen nemrég az is kiderült, hogy A zöld íjász következő évadában is helyet kap Gotham városa, s ha Batman nem is, de Batgirlt láthatjuk majd feltűnni a sorozatban.

Szóval a következő tévés szezonban triplán is készülhetnek a Batman-rajongók.

Szólj hozzá