Hír és közéleti magazin

Leukémiás volt a Házasodna a gazda sármos gazdája

A 30 éves Gothár Péter igazi harcos, már gyerekkorában meg kellett küzdenie egy súlyos betegséggel.

Nem csak az általa kiválasztott lányok, de a tévénézők is odavannak a sármos gazdáért, a 30 éves Petiért. A Házasodna a gazda szereplője most arról mesélt, hogy gyerekkorában leukémiát diagnosztizáltak nála.

Peti gazda

“Néhány nappal a harmadik születésnapom előtt derült ki, hogy leukémiás vagyok. A végtagjaim fájtak, és már az unokatestvéremmel sem akartam focizni menni, ez volt a leggyanúsabb tünet. Augusztus 1-jén még megünnepeltük a születésnapomat, és másnap már kezdődött a kezelésem. Naponta 23 tablettát kellett szednem, kemoterápiát kaptam, és csontvelő-átültetésem is volt.” – árulta el a gazda.

“Akkoriban ennek a betegségnek a halálozási rátája még a mostaninál is magasabb volt, az orvos szerint is kisebb csoda, hogy meggyógyultam. Óvodába rendesen csak egy évet jártam, ugyanis ötéves koromig folyamatosan kaptam a kezeléseket, utána folyamatosan kontrollra kellett mennem, először hetente, később már kéthetente, aztán csak ha- vonta. Az immunrendszerem annyira gyenge volt, hogy ha egy hetet társaságban töltöttem, akkor utána két hétig betegeskedtem” – mesélte Gothár Péter a Story magazinnak.