Pihenőpályára került az új Alien-film

-

Ridley Scott Prometheus-folytatása, az Alien: Paradise Lost miatt parkolópályára tette a FOX Neill Blomkamp új Alien-filmjét, amit ugye azóta várunk, hogy a District 9 rendezője kilőtte a netre meg nem valósult filmes álmának koncepciós képeit.

Ridley Scott jövőre kezdi az Alien: Paradise Lost forgatását, amit a Fox 2017. december 31-én tervez bemutatni, addig pedig szinte biztos, hogy hozzá sem szagolnak a Blomkamp-féle Alienhez. Addig nyugodtan meg lehet csinálni a District 10-et.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet