Újabb két szereplőt jelentett be az élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozat

Mohó Jojó el akarja pusztítani a várost! – hallhattuk a felkiáltást a gyerekkorunkban a Pindúr Pandúroktól, már amennyiben Pindúr Pandúrokat néztünk.

A rajzfilmsorozatból most élőszereplős tévésorozat lesz a The CW amerikai televíziós csatornán és mióta megvannak a főszereplők, azóta azon agyalok, hogy vajon melyik elképesztő főgonosz jelenik majd meg a sorozatban.

Úgy tűnik, hogy Mohó Jojó az univerzum része lesz, legalábbis azt bejelentették, hogy a gonosz majom fia szerepelni fog a sorozatban. Mohó Jojó Jr.-t Nicholas Podany (gyerekként a Szívek doktora sorozatban láthattuk) fogja megszemélyesíteni és elég valószínű, hogy ő lép majd (talán rács mögött lévő) apja helyébe, már ami a lányok elleni csatározást és a város elpusztítását illeti. Hogy ő emberi gyermek lesz vagy esetleg egy majomjelmezben ugrál majd, az a kasztingból nem derült ki.

Nicholas-Podany-Mojo-Jojo

Mohó Jojó Jr. mellett egy másik szereplőt is bejelentettek, méghozzá a lányok “feltalálójának” megszemélyesítőjét. Kiderült, hogy Utónium Professzort az a Donald Faison alakítja, akit itthon főleg a Dokikban láthattunk és szerettünk meg korábban.

Donald-Faison-Professor-Utonium