A Pókember 3. szereplői hamis címekkel és valós képekkel verték át az internetet

Abban már jó ideje biztosak vagyunk, hogy a Marvel nem fog semmilyen érzékeny információt kiadni Tom Hollandnak, aki nemrég maga is utalt arra, hogy mivel könnyen elszólja magát, ezért előfordulhat, hogy a Marvel nem avatja be őt mindenbe.

Nos úgy tűnik, hogy a Marvel most ezt próbálja meg kicsit marketinggé alakítani, ugyanis a Pókember 3. főszereplői nemrég a harmadik film jelenetfotóinak kíséretében erősítették meg, hogy mi a Pókember 3. hivatalos címe – csak éppen mindannyian mást írtak…

Tom Holland a Spider-Man: Phone Home címről számolt be, de mire megkérdezhettük volna, hogy ha “hazatelefonál”, akkor E.T. is szerepet kap-e benne, már rá is kontrázott Zendaya, aki a Spider-Man: Home Slice című film kreatívját osztotta meg.

Hogy ennél is jobban összezavarodjunk, jelentkezett egy harmadik főszereplő is, Jacob Batalon, ő már a Spider-Man: Home-Wrecker című filmről adott hírt.

A hónap elején egyébként a Sony Latin America Youtube-csatornája hivatalosan leleplezte, hogy a Pókember 3-ban Tobey Maguire és Andrew Garfield is szerepelni fog, de a videót aztán gyorsan el is távolították…

“Ki a kedvenc Pókembered? Nem kell választanod – a Marvel Multiverzumban bármi megtörténhet” – volt olvasható az eltávolított videó leírásában. A videó azt mondta: “A Pókember 3-ban valószínűleg mindenki láthatja – igen – a három Peter Parkert, akik együtt mentik meg a világot.”

A Marvel és a Sony egyébként továbbra sem ismerte el, hogy a korábbi Pókemberek is feltűnnek a filmben, de a mostani címes átverést látva az sem lenne meglepő ha szándékosan egymásnak ellentmondó nyilatkozatokkal tartanak fenn a film körüli hype-ot a film szereplői és alkotói vagy a stúdiók képviselői.

A Pókember 3. része egyéként 2021 december 17-én kerül a mozikba a tervek szerint, de hogy a fenti címek valamelyikén, vagy egy teljesen más címen, azzal kapcsolatban nem lettünk okosabbak.