Pokolian nyomasztó a THE LIGHTHOUSE előzetese

-

A tavaly bemutatott Az eltűnteket követően, ismét egy világítótornyot és azt az őrzőket középpontba állító nyomasztó film érkezik. 

A boszorkány rendezőjének, Robert Eggersnek az új filmje 1890-ben játszódik egy New England-i szigeten, ahol két világítótoronyőr (az idősebb Willem Dafoe, az ifjabb pedig Robert Pattinson) teljesíti szolgálatát, aztán egyszer csak szépen lassan elkezdenek becsavarodni – de valami pokoli nyomasztó módon, pedig a trélerben még egy sellő is feltűnik (őt a fenti plakáton is felfedezhetjük). Az előzetesben látható szürreális fekete-fehér négyzetes képkockák szinte teljességgel ráülnek a nézőre, ha nem lenne elég, hogy az egész egy aprócska szigeten játszódik, Eggers még a képet is szűkebbre vette, hogy még nagyobb legyen a bezártságérzetünk.

A 35 mm-es filmre forgatott The Lighthouse sztoriját a rendező a testvérével, Max Eggersszel közösen írta. A cannes-i világpremier (ahol FIPRESCI-díjat nyert) után a film ott lesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is.

Az A24 stúdiónak köszönhető The Lighthouse októberben debütál az amerikai mozikban, magyar premierről egyelőre nincs hír.

Kapcsolódó

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

Most a címlapon

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

A Hírstart ajánlata