Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Pokorny Lia meglepődött a Társas játék új forgatókönyvén

Thuróczy Szabolcs balhés macsót, Gazsó György szerethető lúzert, Pokorny Lia pedig nagyorrú végzet asszonyát alakít az HBO saját gyártású sorozatában, a Társas játékban.

Thuróczy Szabolcs balhés macsót, Gazsó György szerethető lúzert, Pokorny Lia pedig nagyorrú végzet asszonyát alakít az HBO saját gyártású sorozatában, a Társas játékban. A második évad október 6-án folytatódik a kábelcsatornán, Iván és Antal pedig ismét ölre megy Gabiért, a visszavágó pedig keményebb és drámaibb lesz, mint eddig valaha. A tét pedig mi más lenne, mint a happy end, amire a sorozat új és régi szereplői egyaránt teljes erővel törekednek.

pokorny_lia_1

Másfél éves komoly munka után október 6-án végre folytatódik a Társas játék, amelyből természetesen nem hiányozhatnak az első évadban megszeretett karakterek.

?Iván mindent elveszített az első szezonban. A családja összeomlott, ő maga pedig teljesen egyedül maradt. Éppen ezért a folytatásban a karakterem nagyon szenvedni fog, hiszen bármit is tesz, nem tudja majd azt az életet élni, amire annyira vágyik.? ? árulta el Thuróczy Szabolcs. ? ?A Társas játékban ismét azt az Ivánt láthatják a nézők, mint akit megszokhattak. Bár ha jobban belegondolok, őt nem lehet megszokni, de épp ez a lényeg, nem? Botrány botrányt fog követni a következő évadban, Iván ugyanis rajong Gabiért.? ? tette hozzá a sorozat macsója, aki idén sem panaszkodott a forgatásra, sőt.

?Csak ismételni tudom azt, amit egy korábbi interjúmban már elmondtam, jó nőkkel könnyű együtt dolgozni. Ráadásul idén Parti Nóri és Petrik Andrea is csatlakozott a stábhoz, aminek rendkívül örültem, hisz nem csak szép, de tehetséges új szereplőkkel lettünk gazdagabbak.? ? árulta el a színész.

Gabi kegyeiért azonban továbbra sem csak a klasszikus hódító szerepében tetszelgő Iván küzd, hanem az aranyhallal hódító Antal is, akit Gazsó György alakít.

?A Társas játékban egy klasszikus lúzert játszom, aki szerethető, jószívű ember, olyan, amilyet ritkán látunk már manapság. A munkájában Antal kiemelkedik, a magánéletben viszont képtelen lekommunikálni a naiv gondolatait, így hiába vannak őszinte érzései, esetlen marad. A sorozatot sokakkal ellentétben én nem vígjátéknak tartom, inkább egy komikus dramedynek. Épp ezért lehet annyira valószerű, hogy Antal nem jut egyről a kettőre a világgal.? ? mesélte Gazsó György. – ?Gabi és Antal kapcsolata a továbbiakban is rendkívül viharos lesz, részben Iván miatt, de ennél többet nem árulhatok el. Nekem különösen tetszik az is, hogy a teljes egészében magyar forgatókönyv alapján készült második évad még közelebb hozza majd a nézőkhöz Budapestet, nagyon szép helyszíneken forgattunk.? ? tette hozzá a művész, akit a közönség legtöbbet a Radnóti Miklós Színházban láthat.

Ahogy a sorozat többi szereplője, Pokorny Lia is kíváncsian várta a történet folytatását.

?Nagyon érdekelt, hogy az írók mivel állnak elő és hogyan viszik tovább a karaktereket, hiszen alapvetően minden szereplőnek lezárt története volt az első évad végén. Kíváncsi voltam, de meglepett a forgatókönyv, amikor kézhez kaptam, nagyon meglepett.? ? vallotta be a színésznő. ? ?Sokkal színesebb lett Gabi karaktere, finomabban, cizelláltabban kellett játszanom, amit nagyon élveztem. Valahogy mélyebb lett a személyisége és rengeteg fordulat vár rá. Egy film nézőjeként vagy egy könyv olvasójaként én is a hasonló történeteket szeretem, ami úgy izgalmas és fordulatos, hogy mégis életszerű marad.? ? tette hozzá Pokorny Lia.

A Társas játék második évadpremierje október 6-tól, 20:00-tól, dupla résszel látható az HBO-n!

<