Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Premierözön, kódolatlan időszak és Mineshow augusztusban

A Cartoon Network és a Boomerang jóvoltából sűrű augusztusa lesz a gyerekeknek az iskolakezdés előtt.

Augusztus 3-án Minecraft-programokon vehetnek részt és kedvenc YouTubereikkel találkozhatnak a gyerekek a Cartoon Network Mineshow-n. Emellett a gyerektévé és társcsatornája, a Boomerang egész augusztusban díjmentesen elérhető két szolgáltató ügyfelei számára, és a jobbnál-jobb premierekről sem feledkezhetünk meg.

Mineshow a Cartoon Networkkel

A budapesti Vasúttörténeti Parkban 3-án, szombaton megrendezendő Mineshow-n a rajongók nyolc gémer YouTuberrel találkozhatnak, ugyanakkor két, augusztusi premierű Cartoon Network-sorozat is bemutatkozik. A látogatók elkészíthetik saját Pindúr pandúrok-avatarjukat, képet készíthetnek a szuperlányok fotófalánál, játszhatnak a Bűbájtábor óriási társasjátékával és csatlakozhatnak a sorozat kincskereső játékához, valamint ’élőben’ találkozhatnak a három animációs klasszissal: Csuporkával, Sziporkával és Puszedlivel.

Premieráradat a Boomerangon…

Augusztus 1. és 31. között a Telekom és a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetői is szabadon foghatják a Cartoon Networköt és a Boomerangot, tekintet nélkül arra, hogy melyik csomagra fizettek elő. Ebben az időszakban jó pár újdonsággal kedveskedik a nézőknek a két gyerektévé.

A Boomerang például vadonatúj sorozatot tartogat a gyerekek számára. Az állatkert augusztus 19-étől mindennap 19:50-től látható. Az élő állatokat szerepeltető ’mokumentary’ egy minden képzeletet felülmúló állatkert, ahol Jürgen a többi csodabogár gorillával együtt elénk tárja a beszélő állatok varázslatos világát! A rappelő teknőcöktől kezdve, a növényevő oroszlánokon át egészen a miniatűr mániákus majmokig minden megtalálható az állatkertben.

Emellett délelőttönként 10:40-kor egész nyáron különkiadások és egész estés Scooby-Doo-filmek várják a Boomerang izgalmas rejtélyekre és kalandokra éhes nézőit. A Boomerang Mozi filmmaratonja keretében több új alkotás is először lesz látható. Hamarosan pedig új Scooby-Doo-sorozat mutatkozik be a csatornán.

…és a Cartoon Networkön

A Mineshow kapcsán már említett Pindúr pandúrok augusztus 19-étől mindennap 7:20-kor látható új epizódokkal. Az egyik új részben Sziporka, Puszedli és Csuporka azzal szembesül, hogy új hős érkezik Bogárfalvába, akinek valami sötét titkolni valója van. Egy másik epizódban a szokásos iskolai játék eltér a megszokott rendjétől, amikor a drámatanár közbeszól.

A Mineshow-ra kitelepülő másik rajzfilmsorozat, a Bűbájtábor is új részekkel jelentkezik augusztus 12-étől mindennap 6:55-kor és 19:20-kor. Oscar, az elefánt és legjobb barátja, Süni először táboroznak a szüleiktől távol, így össze kell szedniük bátorságukat és önállósodniuk kell. A tábori személyzet boszorkányokból áll, a lovak egyszarvúvá változnak és szörnyek élnek az ágy alatt. Nem mindennapos egy táborban, hogy a gyerekek beszélő cápával úsznak a medencében, hogy egy másik univerzum bejáratára bukkannak a szobában, vagy hogy barátságot kötnek a Holddal, de ezen a szigeten bármi megtörténhet.

Ám nem kell a hónap közepéig várni az újdonságokra: az OK K.O.! Legyünk hősök! folytatása már 5-étől látható, mindennap 20:30-kor. K.O. a Lakewood Plaza Turbo legújabb alkalmazottja, aki Mr. Gar üzletében, a hősök boltjában dolgozik. Az itt töltött idő nemcsak szórakoztató, de hasznos is K.O. számára, hiszen ő maga is szeretne nagy hőssé válni! Munkatársaival, a mindig eszes és mindig laza Eniddel, és az önjelölt macsó Raddal jól mulatnak, amikor épp nem Lord Kockával kell megküzdeniük.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<