Pumpedék – Saját valósághow-t kapott az IQ-bajnok testépítő

Pumped Gabo a nyilvánosság elé tárja az életét: az RTL Spike-on március 20-án, 22.00 órától startol a Pumpedék című reality. 

kreativok_pumpedek (1)

A húszéves inteligenciaszegény testépítőt alaposan felkarolta az ilyen egyedkben amúgysem híján lévő RTL, tavaly a barátnőjével, Sebestyén Ágival a Nyerő páros című vetélkedőben tűnt fel, ezt követően pedig a Gyertek át!, majd a Playback Párbaj színpadán mutatták meg, mire képesek, vagy mire nem. Most az RTL Spike március 20-án induló reality-jében ismerhetjük meg őket alaposabban, már ha akarjuk persze. A csatorna szerint “a Pumpedék azonban nem csak két ember konfliktusát, hanem az idilli látszatot fenntartani igyekvő egész generáció küzdelmeit mutatja be.” lol

A tizenöt héten át futó műsorsorozat bemutatja, hogyan élnek valójában Pumpedék. Az azonos című produkcióban a fiatal pár, a családtagjaik és a barátaik megosztják a világgal mindennapi harcukat a boldog és tartalmas életért vívott csatában. Párkapcsolati nehézségeik főként heves vérmérsékletükön, illetve az anyagi problémáikon alapulnak, ráadásul Gabo folyamatos hűtlenkedése sem könnyíti meg az igaz szerelemről, utódokról és anyagi biztonságról fantáziáló Ági helyzetét. Azonban egy rendkívüli üzleti lehetőség pottyan váratlanul az ölükbe. De hiába a hirtelen jött siker, ha az ármánykodó barátok és családtagok egy szempillantás alatt mindent tönkretesznek: Gabo édesanyja, Zsuzsa és a húga, Cintia ki nem állhatják Ágit, ezért állandó szabotázsakciókkal végeznek aknamunkát, míg Domán és VV Soma folyton a büntetlen csajozásra biztatják barátjukat. Ráadásul Ági lakótársa, Snezi is gyakran felborítja a harmóniát, de cserébe megtanítja a twerkingre, vagyis a fenék szuggesztív rázásának buja fortélyaira. Kérdés, hogy ez megfelelő elégtétel-e a konfliktusokért?

Pumpedék premieradás dupla résszel március 20-án 22.00 órától, további epizódok,hétfőnként az RTL Spike műsorán.

Szólj hozzá