Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Rajkai Zoltán az Élőben otthonról 3. adásának vendége

Most csütörtökön utolsó adásához érkezik az HBO egyedi Instagram Live műsora, ahol ezúttal Rajkai Zoltán lesz a vendég, aki nem csak az Aranyéletről és szinkronról fog mesélni, hanem a kultikus Angyalbőrben című sorozatról is.

Május 21-én utolsó részéhez érkezik az HBO különleges Instagram Live műsora. A befejező adás vendége Rajkai Zoltán lesz, aki olyan sorozatokban és filmekben tűnt fel, mint az Aranyélet, a mára klasszikussá vált Angyalbőrben, a Lajkó – Cigány az űrben vagy épp a Parkoló.

A hazai szinkronszakma egyik kiváló alakja nem mellesleg olyan színészek állandó hangja, mint Mark Ruffalo (Bosszúállók, Ez minden, amit tudok), Bradley Cooper (Másnaposok trilógia) vagy épp Oscar Isaac (új Star Wars trilógia).

„Az HBO a kedvenc csatornám. Kulturált, érzékeny és minőségi. Sok szálon kötődőm hozzá. És nem csak az Aranyélet miatt, hanem mert a legjobb és legszínvonalasabb szinkronmunkáim is az HBO filmjeihez köthetők. Legutóbb például Sam Rockwellt szinkronizáltam a Verdon/Fosse sorozatban. Az HBO számomra garancia: ha hívnak bármikor boldogan megyek.” – mondta Rajkai Zoltán a felkérésről.

A 3. és egyben utolsó adás május 21-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik az HBO Magyarország Instagram oldalán.

Ez is érdekelhet:
<